reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

Suri tez miala te "koki" i akurat ta szczepionke bardzo lekko zniosla - w UK jest obowiazkowa Elmaluszku, wiec sie upewnij, ze juz Amelka jej nie dostala:szok:;-):tak:

reklama
&%^$$#^**$%:angry::wściekła/y: Misiek zrobił dzisiaj już dwie rzadkie kupki (raczej mega kupy) i to zielonkawe:wściekła/y: nie wiem, czy to reakcja na antybiotyk, czy jaki czort:crazy: poczekam chyba do popołudnia i jak dalej tak będzie to śmigamy do lekarza, jak nie to jutro mamy kontrolę, więc może się czegoś dowiem:dry: a jak charczał, tak charczy nadal

Kachasku całkiem prawdopodobne że to reakcja na lekarstwa, Czarek oprócz rzadkich kup po antybiotykach miewał też wymioty. Życzymy Misiowi szybkiego wyzdrowienia :tak:

Kachasku-U nas zielone rzadkie qpy towarzyszylu ząbkowaniu:baffled:Okolo 3 dziennie.Ale zawsze warto sprawdzic u lekarza

mamy na dzisiejszym koncie już 3 rzadziochy (ostatnia skąpa w porównaniu do pozostałych), jutro spytam. a to że idzie ząb to możliwe, bo górne jedynki już dawno można wyczuć:tak: tyle, że do tej pory nie było takich objawów, a zęby są 4

anni nie, nic poza tym. i one są zielonkawe, zielone to były jak miał miesiąc. to dopiero był kolorek:szok:

Kachasku - :tak:aaa to moga - moga byc wlasnie zeby...tylko fakt dziwne jezeli wczesniej tak tego nie przechodzil.

Wydaje mi sie ze gdyby co innego,,,tfu tfu to mial by temperaturke:tak: i jakies inne "efekty uboczne" :sorry2:...Choc fakt pisalas, ze charczy... hmmm no to dziwne.

nio nic obserwuj go uwaznie ;-) i jak cos to do lekarza pedem:tak:

A u nas - podobne problemy - no nei dokonca. Tez lacze to z zebami. Choc pewnosci ni mom. :no::sorry2:

Suri od kilku dni miala lekko podwyzszona temp. Ignorowalam bo poza tym nic.
Wczoraj nagle dostala 39.00:szok: i ...i temperatura powyzej 38 sie utrzymywala przez dzisiejszy dzien. Poza temp - objawow np. grypowych brak. Jedno co to ma dosyc zaczerwienione w granicach cewki moczowej... Wiec, stawiam

a- zeby - choc nam wyszly wszystkie 8 :eek:(no 2 chyba tylko do polowy)
b- trzydniowka
c- jakies beee zakarzenie cewki moczowej:szok: - wolala bym nie!

noooo i .. w zwiazku z tym - Suri jest nie do zniesienia przez ostatnie dni. Uspac za Chiny jej sie nie udaje - dzis poswiecilam bez przesady 6 godzin swojego cennego czasu by jej zafundowac drzemki - ktore normalnie zajmuja mi nieco mniej (mam na mysli czas na uzeranie sie z malym terrorysta by poszedl spac). Az sobie z tego wszystkiego poklelam na czym swiat stoi. :angry:

Padam na pysk i jestem maga..mega zla. Mam nadzieje, ze szybko dojdzie do siebie - bo wykituje poprostu:-(

reklama
anni współczuję :-(, trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego :no: trzymaj się kochana :tak:

kachasek jak Misiek? Zapomniałam Ci napisać, że Stasiek czasami takie zielonkawe rzadkie qpy robił jak zjadł jogurt na śniadanie a na obiad miał "zieloną zupę" (brokuły, cukinia, fasola i inne zielone warzywa).

Do góry