reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Informacje i sms-y ze szpitala [bez komentarzy]

od Justyś:

Sorki że tak późno ale dopiero dochodzę do siebie. 22.09.2011 godz 8.22, 3120 kg, 50 cm naszego szczęścia!

zdjęcie na odpowiednim wąteczku!
Gratulujemy!

reklama
sms od Elifit

Hej. Nie urodziłam jeszcze. Skurcze miałam całą noc co 5-7 minut ale nie dały rady mojej szyjce. Rozwarcie zatrzymało się na 1 cm. Przeniesiono mnie na patologię i tu czekamy na rozwój sytuacji. Skurcze mam nadal.

no dziewczyny potrzebne kciuki :tak:

sms od Elifit

Same skurcze :-( Może w nocy albo rano coś się ruszy. A maleństwo już nie takie małe, 3800g szczęścia :-) Dziękuję za kciuki. Buziaki.

Wersja rozwinięta :-D

Hej. Umęczyłam męża by przeczytał co naskrobałyście, z pół godziny zeszło , bb-uzależnienie ;-) no więc u mnie skurcze są rzadsze bo co 10 min, choć dłuższe, na KTG był zapis 70-80. Mam nadzieje przespać noc, za dnia odsypiałam wczorajszą. Położne mówią, że to nie skurcze porodowe tylko przepowiadające i że powinny wygładzać mi szyjkę. W sumie dobrze, że na patologi leżę to chociaż jem i piję. Co do przyspieszaczy to rano dostałam 2 czopki na szyjkę które gówienko dały :-( Zobaczymy jutro rano po obchodzie i badaniu jak szyjka. Pewnie dadzą mi na nią że jak nic się nie zmieni. Jestem przed terminem jeszcze więc nie spieszą z CC, wody też mi jeszcze nie odeszły. Śmieje się, że jak skurczę ustąpią to jeszcze wrócę do domu :-) aha do szpitala trafiłam w sobotę o 22:00. To się rozpisałam :-) Dzięki za kciuki, odezwę się jutro (czyli dziś) po 9:00. Buziaki i dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry