reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości ze szpitala *bez komentarzy*

reklama
Hey,pisze by przekazac ze jestesmy w szpitalu jeszcze, niestety synek traci na wadze bo slabo pobiera pokarm i ciagle spi.Staram sie przykladac Olka co chwile do cycka ale on nie zawsze ma ochote otworzyc buzke szczegolnie jak go budze:(a musze to robic.No i boli go ostatnio brzuszek,strasznie sie spina i placze:(chyba cos zjadlam nie tak i teraz sie meczy z gazami.Mam nadzieje ze nie dlugo bedzie juz ok.Jak jutro waga synka pokaze wzrost to moze wyjdziemy.basiatoja

Właśnie dostałam wiadomość od Ewelinki:

Hej;-) 21.03.2013 o godz. 20.10 urodziłam Emilię. Waży 3,200 i ma 51cm. Rano o 7.30 odeszły mi wody, gdy dojechałam do szpitala o 11.30 miałam 3cm rozwarcia ale nic nie bolało. O 15 zaczęły się dopiero skurcze bolesne i o 18 dostałam epidural w kręgosłup. O 19.55 zaczęłam czuć parte, bolało jak nie wiem, ale po 15 minutach było już po wszystkim.

Witamy na świecie Emilkę :-D.

Wiadomość od Królowej Dramatu:
Laura ur. 22.03 godz. 02.25, 3560 g, 55 cm. Niestety nie obylo sie bez komplikacji-wyciagneli ja vacuum bo zatrzymaly mi sie skurcze a malej spadlo tetno. skurcze zaczely sie o 20.00, 2 faza trwala 20 min. Obserwuja ja ale.chyba jest ok. trzymajcie kciuki. Krolowa_Dramatu

Hej Dziewczynki :D
Dzisiaj tj. 22 marca br. o godzinie 3.40 urodziłam Michaline waga 3370 g wzrost 54 cm. Niestety mała nie wstawiła się w kanał mimo rozwarcia 10 cm i zakończyło się cesarka. cala akcja razem z cesarka 4 godz. Żadnych skurczy przepowiadajacych od razu skurcze konkretne co 3 minuty dojechalam do szpitala rozwarcie 2 cm przyjęcie na oddział 4 potem zaraz 8 nio i 10 ale mała się nie wstawiła. czujemy się dobrze i pozdrawiamy :)

Tak się niecierpliwiłam ale w końcu się doczekałam 16.03 urodziłam piękną i zdrową córeczkę SN + vacum.
Jest cudowna :)

tego dnia pisałam nawet chwilę wcześniej jakiś post, porodu nic nie zwiastowało - opiszę więcej w wolnej chwili w odpowiednim wątku.

reklama
Do góry