To zależy. Może być 15 a może być 30 nie ma reguły.Cześć dziewczyny jestem tu na forum swiezakiem Mam pytanie w którym dniu cyklu podawany był u Was transfer z komórką dawczyni ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy. Może być 15 a może być 30 nie ma reguły.Cześć dziewczyny jestem tu na forum swiezakiem Mam pytanie w którym dniu cyklu podawany był u Was transfer z komórką dawczyni ?
Nie byłam... to dla mnie za duży stres! Lekarz kazal zrobić w poniedziałek więc pojadę po pracy! Mam nadzieję że będzie dobrze i nie wyjdzie jakiś zaśniad czy zd... podeślesz mi jakieś badania z beta i rokowaniami na urodzenie dziecka? Uspokoi to moja duszęWinWin jak tam podwajanie bety???
Hehe jasne chocby to:Nie byłam... to dla mnie za duży stres! Lekarz kazal zrobić w poniedziałek więc pojadę po pracy! Mam nadzieję że będzie dobrze i nie wyjdzie jakiś zaśniad czy zd... podeślesz mi jakieś badania z beta i rokowaniami na urodzenie dziecka? Uspokoi to moja duszę
Dzisiaj 13dpt beta 1840!
Napewno będzie już widoczny pęcherzykUmówiłam usg w 5+6 czyli 22dpt. Jak myślicie co będzie widać?