Zapomniałam o neoparin jeszcze.Estrofem 3x1, duphaston 2x1, cyclogest 2x1 i prolutex 1x1. Dzisiaj progesteron 25.
Zarodek idealny morfologicznie zobaczymy czy zechce mnie wybrać na mamę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomniałam o neoparin jeszcze.Estrofem 3x1, duphaston 2x1, cyclogest 2x1 i prolutex 1x1. Dzisiaj progesteron 25.
Zarodek idealny morfologicznie zobaczymy czy zechce mnie wybrać na mamę
A Acard 150?Zapomniałam o neoparin jeszcze.
Acard nie. Już drugi lekarz mówi że się od acardu odchodzi a ja dodatkowo mam problem z salicylanami więc nie za bardzo mogę.A Acard 150?
Masz w brzuchu swoje dziecko. Nie mysl juz o kolejnych rodzenstwo bedzie za jakis czas!Dzwonili z kliniki i mamy ostatecznie 2x511 Ten trzeci nie dał rady
Mam receptę na to pewnie się zaszczepię, tylko tak czytam że po 15 października szczepienie dla ciężarnych przeciw krztuścowi ma być darmowe, to poczekam i zapytam u siebie w przychodniJa bym się zaszczepiła
Ale pisze za siebie
Super kawaler! Zaszczep sie, wtedy dzidzi wystarczy na grypę jedna dawka szczepionki. Ja sie nie szczepiłam w ciązy bo nie bylam w niej jesienią i teraz Ance musze dac dwie dawki. Dzieci matek szczepionych w ciazy mają jedną dawke.Melduję się po wizycie. Mamy 1600 gram kawalera, wszystko jest dobrze,
Lekarz powiedział żebym się zaszczepiła na grypę i krztusiec, co o tym sądzicie?
Melepola ty to zawsze mnie potrafisz rozbawić tam gdzie ostatnio byłam nie poinformowali mnie nawet że wszystkie pięć zarodków zdegenerowało w weekend i nie było czego pobrać do PGt-a. Byłam przekonana że wszystko jest ok. W poniedziałek po weekendzie zajrzałam do panelu klienta i mało zawału nie dostałam .Czy dostajesz jakies meldunki o rozwoju zarodkow?