Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam z calej sily! Dawaj znac jak poszlo i jakie masz zalecenia!Jutro TEN dzień! Trzymajcie kciuki żeby były zarodki i żeby wszystko poszło zgodnie z planem! Oczywiście nie mam skarpetek z ananasem nie znalazlam z dobrym składem, ale za to namaluje talizman ananasowy i włożę do portfela!
A jak tam Ania......opowiadajBardzo przepiękny zarodek oj bedzie z niego dzidzia Mamuśku!
A duzo lekow masz?
Estrofem 3x1, duphaston 2x1, cyclogest 2x1 i prolutex 1x1. Dzisiaj progesteron 25.Bardzo przepiękny zarodek oj bedzie z niego dzidzia Mamuśku!
A duzo lekow masz?
Anka rosnie jak na drożdżach, juz 11 kg i 82 cm a dziś pierwsze dwa kroczki! Nie wiem kiedy to zlecialo wiec jak urodzicie to napawajcie się każdą chwilą bo będzie jak mrugnięcie okiemA jak tam Ania......opowiadaj
To wielki dzień dla Was! Pierwsze kroki trzeba zapisać w pamiętniku! Naprawdę czas szybko płynie.Anka rosnie jak na drożdżach, juz 11 kg i 82 cm a dziś pierwsze dwa kroczki! Nie wiem kiedy to zlecialo wiec jak urodzicie to napawajcie się każdą chwilą bo będzie jak mrugnięcie okiem