reklama
A to juz ten etap? Jà pakowalam w 30 tyg a potem bez konca to zmienialamPodpowiecie co się pakuje do szpitala dla dziecka i dla siebie ?
Dla siebie 2 paczki podkladow Bella Mamma z rossmana, dodatkowo podklady na lozko, paczka. Ja mialam 3 koszule do karmienia, szlafrok. Luzne ubranie na wyjscie. Dla dzidzi paczka pampersow zerowek, chusteczki, Bepanten. I ubranka, jak wiesz jaki duzy juz jest to wybierasz to co pasuje.
Tak, to ten etap , szybko zleciało , i u mnie już 30tc dlatego zaczynam myśleć o pakowaniu torbyA to juz ten etap? Jà pakowalam w 30 tyg a potem bez konca to zmienialam
Dla siebie 2 paczki podkladow Bella Mamma z rossmana, dodatkowo podklady na lozko, paczka. Ja mialam 3 koszule do karmienia, szlafrok. Luzne ubranie na wyjscie. Dla dzidzi paczka pampersow zerowek, chusteczki, Bepanten. I ubranka, jak wiesz jaki duzy juz jest to wybierasz to co pasuje.
Jeśli planujesz karmić piersią to mi osobiście przydał się laktator. Po porodzie ileś godzin już jest siara, która dla dziecka jest bardzo zdrowa. Wyciskanie manualne dla mnie jest bolesne. Wolałam osobiście popracować z laktatorem. Optymalnie to jest przystawić dziecko i przystawiać jak najczęściej, ale gdyby był wcześniak lub wystąpiły inne problemy z przystawieniem do piersi to laktator własny się przyda.Tak, to ten etap , szybko zleciało , i u mnie już 30tc dlatego zaczynam myśleć o pakowaniu torby
A na wypis ze szpitala powinien być fotelik samochodowy dla bezpieczeństwa maluszka.
Super!!!! Trzymam z calej silyDziewczyny u mnie zaczyna się dziać! Jutro zaplodnienie mrozonych komórek i we wtorek planowany transfer trzymajcie mocno kciuki!
Czy dostajesz jakies meldunki o rozwoju zarodkow?Dziewczyny u mnie zaczyna się dziać! Jutro zaplodnienie mrozonych komórek i we wtorek planowany transfer trzymajcie mocno kciuki!
Nawet nie wiem jakoś mam luz w sobie. Co będzie to będzie. Jednak inaczej jest jak się przechodzi stymulację, traci zdrowie i do tego płaci kupę pieniędzy. Teraz ani stymulacji ani kasy za bardzo. Poszłam do apteki po progesteron i się pytam: tak tanio? Serio. Kiedyś to płaciłam w setkach czy tysiącach w jeden dzień a teraz niecałe 150zl!!! Dla mnie to szok ale pozytywny wczoraj wzięłam prolutex. Pierwszy raz w życiu. Powiedzcie czy to tak zawsze boli po? Nadal czuję bol w miejscu podania do tego nie mogę się dobudzić taką zmęczona jestem.Czy dostajesz jakies meldunki o rozwoju zarodkow?
reklama
Ale tak tanio teraz Prolutex? Bo ja pamietam ze za opakowanie 7 amp placilam po 170zl a bralam dwie dziennie… latwo przeliczyc…Nawet nie wiem jakoś mam luz w sobie. Co będzie to będzie. Jednak inaczej jest jak się przechodzi stymulację, traci zdrowie i do tego płaci kupę pieniędzy. Teraz ani stymulacji ani kasy za bardzo. Poszłam do apteki po progesteron i się pytam: tak tanio? Serio. Kiedyś to płaciłam w setkach czy tysiącach w jeden dzień a teraz niecałe 150zl!!! Dla mnie to szok ale pozytywny wczoraj wzięłam prolutex. Pierwszy raz w życiu. Powiedzcie czy to tak zawsze boli po? Nadal czuję bol w miejscu podania do tego nie mogę się dobudzić taką zmęczona jestem.
Nie powinno mocno bolec, ale moze trafilas w nerw. Bierz miedzy dwa palce fald skory, po podaniu leku przez 10 sek. nie wyciagaj igly. I koniecznie zmieniaj miejsce podania, wokol pępka masz co najmniej po 10 cm z kazdej strony do podawania, ja zawsze robilam rano z lewej wieczorem z prawej