Michał.....jak mój mążMichał.
A moje typy to: Mikołaj i Tymoteusz.
reklama
Uwielbiam imię Michał.Michał.
Madzia08.1978
Fanka BB :)
Witam dziewczyny, trafiłam na ten wątek przez przypadek i przeczytałam cały z ciekawości, ale to dlatego, że zauważyłam nareszcie mamy w moim wieku ( 46). Powiem tylko, że padam wam do nóg. Naprawdę to ile przeszliście jest godne podziwu, po kilkanaście prób i niekiedy w pojedynkę, jednak kobieta jest w stanie dyżur znieść, żeby zostać matką. Ja mam na stanie prawie 4 miesięczną córeczkę, urodziłam mając skończone 45 lat. Ciąża naturalna, starania 4 lata po śmierci syna, w między czasie 2 poronienia. Wszystkiego nie będę opisywać, bo nie o to chodzi. Jednak to że mi się udało w tym wieku urodzić zdrową córeczkę to nsprawdę prawdziwy cud. Z tego co piszecie to czasami na 10 komórek żadna nie była zdrowa. Naprawdę nabrałam pokory i mam za co dziękować. Oczywiście, że jest ciężko nie ma co ściemniać, ale nagrodą jest moja przepiękna córeczka. Pozwolicie, że będę was trochę podczytywać. Trzymam kciuki za was wszystkie
Gratuluję że się udalo naturalnie. To jednak niezbyt czeste w naszym wieku wiec podziw!Witam dziewczyny, trafiłam na ten wątek przez przypadek i przeczytałam cały z ciekawości, ale to dlatego, że zauważyłam nareszcie mamy w moim wieku ( 46). Powiem tylko, że padam wam do nóg. Naprawdę to ile przeszliście jest godne podziwu, po kilkanaście prób i niekiedy w pojedynkę, jednak kobieta jest w stanie dyżur znieść, żeby zostać matką. Ja mam na stanie prawie 4 miesięczną córeczkę, urodziłam mając skończone 45 lat. Ciąża naturalna, starania 4 lata po śmierci syna, w między czasie 2 poronienia. Wszystkiego nie będę opisywać, bo nie o to chodzi. Jednak to że mi się udało w tym wieku urodzić zdrową córeczkę to nsprawdę prawdziwy cud. Z tego co piszecie to czasami na 10 komórek żadna nie była zdrowa. Naprawdę nabrałam pokory i mam za co dziękować. Oczywiście, że jest ciężko nie ma co ściemniać, ale nagrodą jest moja przepiękna córeczka. Pozwolicie, że będę was trochę podczytywać. Trzymam kciuki za was wszystkie
gratulacje !! niech córcia rodnie zdrowo j daje mnostwo szczesciaWitam dziewczyny, trafiłam na ten wątek przez przypadek i przeczytałam cały z ciekawości, ale to dlatego, że zauważyłam nareszcie mamy w moim wieku ( 46). Powiem tylko, że padam wam do nóg. Naprawdę to ile przeszliście jest godne podziwu, po kilkanaście prób i niekiedy w pojedynkę, jednak kobieta jest w stanie dyżur znieść, żeby zostać matką. Ja mam na stanie prawie 4 miesięczną córeczkę, urodziłam mając skończone 45 lat. Ciąża naturalna, starania 4 lata po śmierci syna, w między czasie 2 poronienia. Wszystkiego nie będę opisywać, bo nie o to chodzi. Jednak to że mi się udało w tym wieku urodzić zdrową córeczkę to nsprawdę prawdziwy cud. Z tego co piszecie to czasami na 10 komórek żadna nie była zdrowa. Naprawdę nabrałam pokory i mam za co dziękować. Oczywiście, że jest ciężko nie ma co ściemniać, ale nagrodą jest moja przepiękna córeczka. Pozwolicie, że będę was trochę podczytywać. Trzymam kciuki za was wszystkie
fajne 3 imiona, a Mikolaj to troszkę poszkodowany będzie, bo imieniny i Mikołajki w tym samym dniu i tylko 1 prezencik bedzie.Michał.
Tak ,skurcze są..Poprzednio tez mialam jak stosowalam Prolutex,gdy go nie bralam żadnych skurczy
Ada23 jak sie czujesz, nadal masz skurcze?
A co na to Twoj ginekolog?Tak ,skurcze są..Poprzednio tez mialam jak stosowalam Prolutex,gdy go nie bralam żadnych skurczy
reklama
Źe ,to nie po Prolutexie.Przeciez nie po ClexaneA co na to Twoj ginekolog?