Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można smarowac jesli Ci przeszkadzają ale same znikną dokładnie po takim samym czasie wyciągaj igłę 10 sek po iniekcji, powinno ich być mnie
Trochę za szybko na płodny ale czasem tak bywa, to niekoniecznie znaczy wczesną owulacjeMam pytanie z innej beczki.....czy mój cykl bardzo się skróci jeśli dzisiaj w 5dc mam już śluz płodny. Dodam że mam nieregularne cykle ale nigdy tak nie miałam a przynajmniej nie przypominam sobie. Przeważnie 5 ,6 dc to jeszcze plamienie miałam.
Chociaż w grudniowym cyklu miałam dwie owulacje z dwóch jajników,jedną po drugiej,
No właśnie że jest jak białko jaja kurzego i to mnie dziwi że tak wcześnieTrochę za szybko na płodny ale czasem tak bywa, to niekoniecznie znaczy wczesną owulacje
Ja mam krótkie cykle i u mnie 5/6dc zaczynają się płodne więc to możliwe. Owulacje mam zawsze ok 10dc.No właśnie że jest jak białko jaja kurzego i to mnie dziwi że tak wcześnie
A jakie masz plany transferowe?Ja mam krótkie cykle i u mnie 5/6dc zaczynają się płodne więc to możliwe. Owulacje mam zawsze ok 10dc.
Na razie nie mam ani zarodków ani dokładnych planów....A jakie masz plany transferowe?
U mnie nieDziewczyny,ktore stosowały Prolutex zastrzyki czy bolał was po nich brzuch w sensie ,skurcze macicy jak na miesiączkę i plamienia z pochwy?Wiem,ze w ulotce jako skutki uboczne są podane skurcze macicy i krwawienia z pochwy ,ale chcialabym dowiedzieć sie jak to bylo u was.