reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

in vitro z komórką dawczyni

Życie bywa przewrotne, a ciąża to jedna z najmniej przewidywalnych rzeczy. Cała ciąża idealna, a teraz wylądowaliśmy w szpitalu, wody zaczęły mi odchodzić. Wjechał antybiotyk. Trzymajcie kciuki, żeby Młody jeszcze trochę w brzuchu posiedział. Mamy 35+1, a waga z wczoraj 2950g.

reklama
Życie bywa przewrotne, a ciąża to jedna z najmniej przewidywalnych rzeczy. Cała ciąża idealna, a teraz wylądowaliśmy w szpitalu, wody zaczęły mi odchodzić. Wjechał antybiotyk. Trzymajcie kciuki, żeby Młody jeszcze trochę w brzuchu posiedział. Mamy 35+1, a waga z wczoraj 2950g.
Trzymam kciuki. Waga dziecka marzenie. Nawet gdybyś musiała już urodzić to jesteś po bezpiecznej stronie. Trzymam kciuki!

Trzymam kciuki

Nie wiem czy jest sens trzymac zeby siedzial w brzuchu :) jà trzymam zeby sie szczesliwie zdrowo urodzil. Już jest prawie kilo wiekszy niz Ania w dniu porodu, ma wszystko wykształcone, a odejście wód i infekcja są dla niego grozniejsze niz przywitanie Mamusi :) takze juz do domu wracasz z dzidziusiem!
Patrz, ja wylądowalam w szpitalu w 35+1 a 35+3 przywitałam Potwora. Identycznie :)

Mi tu gdzie jestem w ogóle nie sprawdzają przepływów. Ktg też nie mam nigdy. Nie wiem czy jest możliwość ktg w domu. Następna wizyta za tydzień z haczykiem. Po ukończeniu 34 tygodnia.
A mierzyli Ci brzuch centymetrem? Mi w poprzedniej ciąży mierzono, a teraz nie. Mój brzuch jest bardzo mały jak na 33 tydzień. Ruchy dziecka na razie czuję dobrze, ale to może się zmienić w każdej chwili.
W zyciu nikt mi nie mierzyl brzucha centymetrem :) za to dopplera naczyn pępowinowych mialam zawsze na wizytach, co 2 tyg. Ale to tez ze wzgl na wczesniejsze wysokie poronienie gdy byl ciezki IUGR

Ja jestem z bliźniąt i ważyłam 2500 a moja siostra 2200

Trzymaj sie z maluszkiem! Waga cudna jak na 35 tydz. Moj synek mial tyle w dniu urodzin tj 39 tyd. Bedzie wszystko super. Sciskam wirtualnie!

Jak sytuacja?

reklama
Do góry