U mnie też tylko migdały pomagałyJa jadłam garściami migdały, manti mi nie pomogło.
reklama
Szkoda że jestem w pracy, z chęcią bym ten program obejrzała...Właśnie w TVN mówią o invitro. Jak zwykle ryczę jak oglądam takie rzeczy. Super że opowiadają jak naprawdę to wygląda
Niestety, ja może nie ale mój mąż strasznie czuje się ''naznaczony" z racji tego że naturalnie nie chce nam to dziecko się udać... In vitro to taki temat tabu moim zdaniem. Mocno to się zmieniło w przeciągu ostatnich lat ale nadal jest wieeeelkie niedoinformowanie społeczeństwa jak to wygląda ....
Z tego co zrozumiałam to jest to cykl o invitro. Tylko nie wiem czy co sobotę czy jak. Teraz były 2 pary które się starają i szukają kolejnych par do następnego odcinka które właśnie testują betę. Oczywiście była Rozenek i fajnie że padły słowa że nikt nie zabija zarodków itp.Szkoda że jestem w pracy, z chęcią bym ten program obejrzała...
Niestety, ja może nie ale mój mąż strasznie czuje się ''naznaczony" z racji tego że naturalnie nie chce nam to dziecko się udać... In vitro to taki temat tabu moim zdaniem. Mocno to się zmieniło w przeciągu ostatnich lat ale nadal jest wieeeelkie niedoinformowanie społeczeństwa jak to wygląda ....
Jak u ciebie Asiu sytuacja? Odliczamy dni do transferu?Z tego co zrozumiałam to jest to cykl o invitro. Tylko nie wiem czy co sobotę czy jak. Teraz były 2 pary które się starają i szukają kolejnych par do następnego odcinka które właśnie testują betę. Oczywiście była Rozenek i fajnie że padły słowa że nikt nie zabija zarodków itp.
Czekam na wynik cytologii już ponad 2 tyg... Jak będzie ok to transfer. Oczywiście też endometrium musi byc ok zobaczymy! U mnie teraz to nic nie wiadomoJak u ciebie Asiu sytuacja? Odliczamy dni do transferu?
Jak Twoje samopoczucie?
O to trzymam kciuki za wynik i piękne endoCzekam na wynik cytologii już ponad 2 tyg... Jak będzie ok to transfer. Oczywiście też endometrium musi byc ok zobaczymy! U mnie teraz to nic nie wiadomo
Jak Twoje samopoczucie?
U mnie mdłości, senność, od euforii do złości... Taka codzienność ciążowa
A który to tydzień?O to trzymam kciuki za wynik i piękne endo
U mnie mdłości, senność, od euforii do złości... Taka codzienność ciążowa
Wiecie już co będzie?
7tcA który to tydzień?
Wiecie już co będzie?
reklama
To nie wiem czemu ja myślałam że dalej