reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Właśnie w TVN mówią o invitro. Jak zwykle ryczę jak oglądam takie rzeczy. Super że opowiadają jak naprawdę to wygląda :)
Szkoda że jestem w pracy, z chęcią bym ten program obejrzała...
Niestety, ja może nie ale mój mąż strasznie czuje się ''naznaczony" z racji tego że naturalnie nie chce nam to dziecko się udać... In vitro to taki temat tabu moim zdaniem. Mocno to się zmieniło w przeciągu ostatnich lat ale nadal jest wieeeelkie niedoinformowanie społeczeństwa jak to wygląda ....

Szkoda że jestem w pracy, z chęcią bym ten program obejrzała...
Niestety, ja może nie ale mój mąż strasznie czuje się ''naznaczony" z racji tego że naturalnie nie chce nam to dziecko się udać... In vitro to taki temat tabu moim zdaniem. Mocno to się zmieniło w przeciągu ostatnich lat ale nadal jest wieeeelkie niedoinformowanie społeczeństwa jak to wygląda ....
Z tego co zrozumiałam to jest to cykl o invitro. Tylko nie wiem czy co sobotę czy jak. Teraz były 2 pary które się starają i szukają kolejnych par do następnego odcinka które właśnie testują betę. Oczywiście była Rozenek i fajnie że padły słowa że nikt nie zabija zarodków itp.

Z tego co zrozumiałam to jest to cykl o invitro. Tylko nie wiem czy co sobotę czy jak. Teraz były 2 pary które się starają i szukają kolejnych par do następnego odcinka które właśnie testują betę. Oczywiście była Rozenek i fajnie że padły słowa że nikt nie zabija zarodków itp.
Jak u ciebie Asiu sytuacja? Odliczamy dni do transferu?

Czekam na wynik cytologii już ponad 2 tyg... Jak będzie ok to transfer. Oczywiście też endometrium musi byc ok 😀 zobaczymy! U mnie teraz to nic nie wiadomo 😉
Jak Twoje samopoczucie?
O to trzymam kciuki za wynik i piękne endo 😊
U mnie mdłości, senność, od euforii do złości... Taka codzienność ciążowa 😊

reklama
Do góry