Myślę że progesteron nic nie ma do badania moczu ale jak masz czas to pobierz nową próbkęKurde a jak mi skapło trochę globulki z progesteronu i głupia ja wybrałam to wacikiem to dobre to będzie czy do poprawy?
Chyba kupię nowy pojemnik i zrobię jutro rano
reklama
MamaAniola
Fanka BB :)
Szok! Czy Ty zaszlas kiedykolwiek naturalnie w ciążę? Trzymam kciuki! Daj koniecznie znacWiecie co dziewczyny ....
Chyba jestem w ciąży....
Wczoraj popołudniu z ciekawości zrobiłam test, dziś powtórzyłam (a tak po żartach koleżanki z pracy że chyba w ciąży jesteś zaczęłam liczyć dni od ostatniej miesiączki i się okazuje że powinna być 3 dni temu). Oba wyszły bladziochy... Ale wyszły ... Jadę zaraz na krew... nie chce się nakręcać.
MamaAniola
Pobierz nowa próbkę. Przed oddaniem moczu warto się obmyć, ale sama woda - bez kosmetyków.Kurde a jak mi skapło trochę globulki z progesteronu i głupia ja wybrałam to wacikiem to dobre to będzie czy do poprawy?
Chyba kupię nowy pojemnik i zrobię jutro rano
Mam koleżankę która 10 lat się starała naturalnie, z in vitro mają córkę , jak po macieżyńskim wróciła do pracy to okazało się że jest w ciąży, naturalnej.Wiecie co dziewczyny ....
Chyba jestem w ciąży....
Wczoraj popołudniu z ciekawości zrobiłam test, dziś powtórzyłam (a tak po żartach koleżanki z pracy że chyba w ciąży jesteś zaczęłam liczyć dni od ostatniej miesiączki i się okazuje że powinna być 3 dni temu). Oba wyszły bladziochy... Ale wyszły ... Jadę zaraz na krew... nie chce się nakręcać.
Cuda się zdarzają jak już nie ma takiego ciśnienia na posiadanie dzieciątka.
Oby tak byłoMam koleżankę która 10 lat się starała naturalnie, z in vitro mają córkę , jak po macieżyńskim wróciła do pracy to okazało się że jest w ciąży, naturalnej.
Cuda się zdarzają jak już nie ma takiego ciśnienia na posiadanie dzieciątka.
Krew oddana, czekamy ....
To wtedy sami byście sobie refundację zrobili bez czekania do czerwcaOby tak było
Ja już pisałam że w chinach jest rok drewnianego smoka a to podobno najlepszy moment na rodzenie dzieciWiecie co dziewczyny ....
Chyba jestem w ciąży....
A trwa od 10 lutego 2024 do 28 stycznia 2025
O joo za kredyt który wzięliśmy i czeka na koncie kupiłabym sobie meble to salonuTo wtedy sami byście sobie refundację zrobili bez czekania do czerwca
MamaAniola
Stresuje się razem z Tobą i zaglądam tu już kolejny razOby tak było
reklama
WierzęStresuje się razem z Tobą i zaglądam tu już kolejny raz
Zawsze przeżywam bety z każdą z Was tak samo
Jeszcze czekam