Ice41
Fanka BB :)
Będzie dobrzetak żebyś wiedziała ja z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej stresuje. Stresuje się już samą biopsją męża bo co jak nie będzie jednak plemników...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrzetak żebyś wiedziała ja z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej stresuje. Stresuje się już samą biopsją męża bo co jak nie będzie jednak plemników...
Będą! Trzymam mocno kciuki!tak żebyś wiedziała ja z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej stresuje. Stresuje się już samą biopsją męża bo co jak nie będzie jednak plemników...
Dziękuje kochanaBędą! Trzymam mocno kciuki!
Strusio, miałaś badane komórki nk i cd138, czy bez tych badań w histeroskopii wyszedł stan zapalny?20 lipca widzę się z moją ginekolog w klinice i bejdziemy decydować Jeśli będzie zielone światło idę zrobić allo mlr. Jeśli będzie ok to jestem gotowa na transfer
Dziewczyny,
Jestem właśnie przyjmowana na oddział patologii ciąży w szpitalu. Możliwe, że od jutra rozpocznie się indukcja porodu, która może potrwać do 3 dni. Bardzo proszę o Wasze kciuki!
a i oczywiście trzymam mocno kciukiDziewczyny,
Jestem właśnie przyjmowana na oddział patologii ciąży w szpitalu. Możliwe, że od jutra rozpocznie się indukcja porodu, która może potrwać do 3 dni. Bardzo proszę o Wasze kciuki!
Dziękuję Ci za tą informację! Kurcze...czyli to wszystko może potrwać, muszę uzbroić się w cierpliwość...A z jakiego powodu indukcja porodu? Pytam z ciekawości tak jak wspominałam wcześniej jestem położna U mnie w szpitalu indukcja wyglada tak ze podajemy pierwsza kroplówkę potem dzień przerwy druga znów dzień przerwy potem trzecia znowu przerwa i potem jest decyzja kolejna kroplówka lub CC
Kochana jeśli już urodziłaś duża dziewczynkę i to tak niedawno wierze ze uda się SN tym razem tez Daj znac kochana jak masz jakieś pytania to pytajDziękuję Ci za tą informację! Kurcze...czyli to wszystko może potrwać, muszę uzbroić się w cierpliwość...
W zeszły poniedziałek - to był niecały 38tc waga synka na usg - 4150g, 5 dni wcześniej - 3900g, na skierowaniu mam wypisane,że jest podejrzenie makrosomii plodu... ciekawa jestem czy uda się urodzić naturalnie. Pod koniec 2019 roku urodziłam córkę SN 4100g.