Cudowna wiadomość!!! Ostatnio same dobre wieści na forumWszystko dobrze z dnia na dzień powinna być już coraz bardziej ukształtowana spokojnie karmisz piersią i nie musi tez noworodek dziennie kupki robić
A teraz mogę się pochwalić podczas II procedury in-vitro (jestem po dwóch nieudanych transferach) po punkcji okazało się ze mam tylko 3 jajeczka, 2 dojrzałe i tylko jedno się zaplodnilo. Podali mi zarodek w 3 dobie ponieważ bali się ze nie dotrwa do 5 doby..
6 dpt zobaczyłam II piękne kreseczki a wczoraj w USG moj okruszek malutki serduszka jeszcze nie widać ale to dopiero 5+3
reklama
Karolajna8989
Fanka BB :)
DziękujeWspaniałe oby tak dalej trzymamy kciuki
Karolajna8989
DziękujeCudowna wiadomość!!! Ostatnio same dobre wieści na forum
MamaAniola
Co za wieści!!!! Moje gratulacje! Trzymamy kciuki za kropkaWszystko dobrze z dnia na dzień powinna być już coraz bardziej ukształtowana spokojnie karmisz piersią i nie musi tez noworodek dziennie kupki robić
A teraz mogę się pochwalić podczas II procedury in-vitro (jestem po dwóch nieudanych transferach) po punkcji okazało się ze mam tylko 3 jajeczka, 2 dojrzałe i tylko jedno się zaplodnilo. Podali mi zarodek w 3 dobie ponieważ bali się ze nie dotrwa do 5 doby..
6 dpt zobaczyłam II piękne kreseczki a wczoraj w USG moj okruszek malutki serduszka jeszcze nie widać ale to dopiero 5+3
Karolajna8989
Dziękuje nie wierze w to jeszczeCo za wieści!!!! Moje gratulacje! Trzymamy kciuki za kropka
cudowne wieści trzymamy kciuki. ❤❤❤Cudowna wiadomość!!! Ostatnio same dobre wieści na forum
Madziara12345
Aktywna w BB
Kochana jako położna dziecko może być żółte do 6 tyg jeśli karmione jestvtylko piersią spokojnie. Mówi Ci to położna
Aż do 6 tygodnia ? Mozesz bardziej to wyjasnic ? Moja mała się urodziła 07.05 ma problem z bilirubina, jest podwyższona i lekarz w szpitalu kazal nam obserwować dziecko…. Powiedział ze dziecko może być żółte ale max do 8-10 dnia … chętnie zapoznam się z Twoja opinia ….Kochana jako położna dziecko może być żółte do 6 tyg jeśli karmione jestvtylko piersią spokojnie. Mówi Ci to położna
Dziś była położna powiedziała również, ze musimy obserwować mała, ale ogólnie ona jak i lekarz, mówili, ze później ma żółtaczka wpływ na mózg ….
Karolajna8989
Dziękujecudowne wieści trzymamy kciuki. ❤❤❤
Karolajna8989
Bilirubina u dziecka może być podwyższona do 6 tyg o ile karmione jest tylko piersią matki. Jeśli dziecko przybiera prawidłowo na wadze nie powinno się wpadać w histerie jest teraz słoneczko staraj się dziecko wystawiać jak najwiecej na słońce to tez pomaga jeżeli jesteście w domu to myśle ze jest wszzystko w porządku.. gdyby było złe na pewno skierowali by Was do szpitalaAż do 6 tygodnia ? Mozesz bardziej to wyjasnic ? Moja mała się urodziła 07.05 ma problem z bilirubina, jest podwyższona i lekarz w szpitalu kazal nam obserwować dziecko…. Powiedział ze dziecko może być żółte ale max do 8-10 dnia … chętnie zapoznam się z Twoja opinia ….
Dziś była położna powiedziała również, ze musimy obserwować mała, ale ogólnie ona jak i lekarz, mówili, ze później ma żółtaczka wpływ na mózg ….
Nie przesadzałabym z tym 8-12 tyg ale 6 tyg to jest norma
reklama
Madziara12345
Aktywna w BB
Dzięki za odpowiedz. Chciałam porównac opinie i moje najszczersze gratulacje ! Spokojnej ciąży Ci życzęBilirubina u dziecka może być podwyższona do 6 tyg o ile karmione jest tylko piersią matki. Jeśli dziecko przybiera prawidłowo na wadze nie powinno się wpadać w histerie jest teraz słoneczko staraj się dziecko wystawiać jak najwiecej na słońce to tez pomaga jeżeli jesteście w domu to myśle ze jest wszzystko w porządku.. gdyby było złe na pewno skierowali by Was do szpitala
Zobacz załącznik 1524733
Nie przesadzałabym z tym 8-12 tyg ale 6 tyg to jest norma