reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona :)

reklama
Jak juz tak wybieramy imiona to ja jestem za Hanna lub Lena dla dziewczynki. Problem z chłopcem. ... :) Ale u mnie moi chlopcy intensywnie myślą nad imionami I moje typy im sie i tak nie podobają :D

Ja im więcej myślę tym mniej wiem. Jeszcze wczoraj byłam pewna na 90 procent że będzie Matylda. Jak zapytałam A o imiona dla chłopaka wymyślił Julek. On dziewczynki nie chce wiec nie będzie o imieniu myślał...

Bo jak to stwierdził nie kręci go polecenie warkoczyki (a nasz syn ma długie włosy) i zabawa lalkami. Głupek. Nie wiem skąd ma wyobrażenie ze chłopaki zawsze chcą jeździć na ryby i grać w piłkę :)

Mnie szczerze obojętne.

Ja jego czasem też zrozumieć nie mogę. Itak będzie kochał tylko woli chłopaków.
Szowinista i tyle:) co chwile go pytam czemu nie jest gejem jeśli woli chłopców to po co z babami sypia :p

Pupui a pewnie jakby byla dziewczynka to oszalal bh na jej punkcie i byla bu jego oczkiem w glowie ;)

będzie co ma być :p Byle by jadło spało i było zdrowe. O niczym innym nie marze.
Tylko muszę wymyślić imię dwusylabowe.

reklama
Do góry