reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona :)

reklama
betaa, zdecydowanie.
dla mnei takim imieneim jest jeszcze sonia, ale lud,zie w polsce je pieskom daja....

Beata dla wielu ludzi zwierzak jest jak rodzina i imie to imie jesli sie komus podoba to czemu mnial by go nie nadac nowemu czlonkowi rodziny np ukochanemu psu:-). Ale to jest tylko moja opinia kazdy ma swoje zdanie.

u mnie dla dziewczynki wybrał mąż jeszcze za czasow jak narzeczeństwem bylismy więc pewnie bedzie Aleksandra
synkowi wybierałam ja zresztą tez jeszcze wiele lat temu - nie wiem czy juz wtedy w ogóle męża znałam:-)

a jakby się drugi synek trafił to chodzi mi po głowie Radosław, ale zobaczymy

do moich typów babskich dopisuję Liwię i Lucynę... Chociaż chyba aktualnie rządzi Antonina, bo mi małżowina odrzuciła Apolonię. :wściekła/y:

a do Leona i Bruna dochodzi Konstanty i Tytus

Moje typy to
Dziewczynka: Elena lub Emma
Chłopiec: Feliks, Oliwier, Nikodem lub Gerard
Stawiam na chłopca :)

Może trochę wyszukane, ale pracując w przychodni pediatrycznej przejadły mi się Lenki, Zosie, Leony i inne (piękne imiona ale często nadawane).

reklama
U nas dziewczynka będzie Lena lub Milena... czekamy na to od 6-ciu lat więc nic nie jest mnie w stanie zniechęcić.
Za to dla chłopca nie mamy żadnych pomysłów... tzn ja mam... Krzysztof lub Bartosz ale mój M się nie zgadza

Do góry