reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona :)

u mnie Alex miał być Maciusiem - ale ze względu na to ze mieszkamy w uk nie chciałam żeby mówili do niego MACZEK haha :D wiec chwile przed porodem zmiana na Aleksander a i tak wszyscy mowia Alex - zaluje ze nie dalam Alex po prostu :D i jeszcze drugie imie po tacie JAroslaw dalam - no nienormalna jakas haha :D

Victor nie miał imienia kilka dni haha :D i po kilku dniach wezlam na neta i szukałam imion..podobal nam się Nicholas ale stwierdziliśmy ze ciężko mu będzie pisać ?(chyba Aleksander gorzej haha) no i jest Victor Nicholas hahahaha :D

Emilek miał być Amelka lub Emilkiem...a ze chlopiec to nie Amelka niestety :D

Teraz dla chłopca moje typy to Filip, Marcel, Olivier, Oscar... oj mogłabym mieć synow hahaha :D
A dla dziewczynki Natalie, Amelia nie pasuje już niestety bo Amelia i Emil ? nie wiem.. ale co ja tu pisze i tak chłopak będzie hehe. podoba mi się jeszcze Adrianna, Malgorzata -nie w uk niestety.. Nadia, Inga, Iga, Olivia, Aniela, Magdalena :)

Ojjj ja to mogłabym mieć tych dzieci ze hoho :D nie miałabym problemu z imionami hihi :)

reklama
Lucalew e tam ja druzyny pilkarskiej nie chce..co innego jakies dziolszki cobym mials z kim na wspolnej ogladac :) hyhy

akuku, ale znajac zycie i ty i ja bedziemy kolejnego chlopaka miec ;)
ja w obu ciazach 'wiedzialam' ze beda dziewczynki, tak jak ty haha

Anney ale ja teaz mgsle ze chlop bedzie :) choc i tak jak powiedza ze chlop to ja bede rozowe sukienki oglądać ;)

Akuku faktycznie dużo imion ci się podoba.. No i wiadomo się wybiera takie co i w Anglii wymowia ha ha mój maz jest MACZEK hehe mówią magic na niego :p

Dla dziewczynki wybralismy Nikola, Karina, Marcelina, Blanka, ale najbardziej Karina i Nikola.
Dla chłopczyka Nikodem, Tymek, Fabian, Nathan, Olaf albo Blazej, ale poki co bedzie chyba Nikodem :)

reklama
Do góry