reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona :)

reklama
A u nas chyba bedzie wlasnie Dominik bo we wszystkich 3 jezykach ktore uzywamy brzmi tak samo... Mojemu malo ktore imie sie podoba tak wiec ciezko dojsc do porozumienia

Borysiątko to widzę mamy podobny gust, bo mi również podoba się Lilianna (a chyba tak chcesz nazwać dziewczynke?) , dodatkowo chciałabym :Laura, Madlen i Inka :)

Zuzzi to jak Aleks to zastanow sie nad imieniem Aleks.. moj Alex jest Aleksander i zaluje.. za duzo pisania..w dokumentach formach itd.
Zmienilabym ale to tyle papierologii ze odpuscilam...
Alex sie podpisuje Alex i tyle.

Blanka bardzo mi sie podoba. Moj chrzesniak ma na imie Aleksander ale wszyscy najczesciej mowia do niego Olek, moj brat jedynie jak na Olka nie reaguje to mowi Aleksander :-)

Akuku jak znam mojego męża to mu Aleks nie podpasuje. Poza tym mamy krótkie nazwisko i lepiej brzmi z Aleksander [emoji4]

Zuzzi o to jak krotkie nazwisko macie to spoko ;) ja glupia dalam dwa imiona i dlugie nazwisko haha ;) Victor tez ma dwa imiona a Emilek juz jedno ;)

Teraz my myślimy nad imieniem od początku myślałam o Oskarze, ale mąż chyba nie jest przekonany, ja też nie do końca bo ostatnio bardzo popularne to imię. Może coś innego nam przypadnie do gustu

reklama
Do góry