reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

reklama
Oj dziewczyny co tu się wyrabia. Chyba od 10 stron nic o imieniu nie było [emoji12]

Patka twój synek chyba będzie jedynym Nikodemem. Przeszło mi w dużym stopniu. Po konsultacji z mężem aktualnie obstawiamy Aleks [emoji4][emoji4]

Luckychoice no właśnie to nie był nasz typ. Ale nie widzi mi się już żadne z tamtych hehe a mąż też wybredny. Zaproponował Aleks. Na szczęście się oboje zgadzamy przy krótszej wersji.

Wesoła u was będziecie mogli wołać tak i tak [emoji4]

Jakby synek mógł pomagać w wyborze imienia mogłoby być ciekawiej, ale mój jeszcze za mały. Ledwo kuma że dzidzia. Czasami do taty brzuch chce całować hehe

Co myślicie o imieniu Leonia , Leosia Leo ? musiałam już odrzucić Leonardę i Leokadię , bo nie było zgody ze strony taty , ale dalej zgłębiam temat bo tak mnie korci ta Leosia

reklama
Leonia ładnie, te zdrobnienia zwłaszcza mnie przekonują. Ale na Leokadię bym uważała, bo na jedną, którą znam mówią Lodźka, brzmi tak sobie :)

Do góry