reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

Mi się bardzo podoba Helenka dla dziewczynki ale Helena dla duzej kobity zdecydowanie juz nie.

Ja mam 4.04 usg prenatalne w 14 tyg i mam nadzieje, ze juz sie czegos dowiem to bedziemy z A. wybierac imiona.

Moja cora juz wybrala Natalke bo to pewnie bedzie siostrzyczka (jej przyjaciolka z przedszkola ma tak na imie). :p

reklama
Mi się zawsze Natalka podobało i takie imię wymyśliłam dla najmłodszej siostry ;) 6 lat różnicy między nami.
Wiec teraz swojej bym tak dać nue mogła ... (o ile oczywiście będzie dziewczybka)

Ja z kolei mam inaczej z Natalką.
Moja mama chciała mi tak dać na imię, tato był mega przeciwny i jak pojechał do Urzędu Stanu Cywilnego to dał takie jak on chciał, a Natalia mam na drugie. I cieszę się, bo do mnie by nie pasowało ;)

Larka u mnie podobna sytuacja tyle,że odwrotna ;) miałam na imię Agnieszka tacie się źle skojarzyło pojechał do urzędu zmienił na Natalię,Agnieszka mam na drugie.

reklama
Hehe larkaa ja znalam taka Natalke, ze morze wódy wydoila a chłopów to przerzucala jak skarpetki. ;) moze wam kiedys opowiem anegdotki ale to na zamkniętym. W kazdym razie dziolszka ułożona bynajmniej nie jest ; )

Do góry