reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona październikowych maluszków

Madziorek wszystko się może zdarzyć jeszcze :) a jakby się potwierdziło miałabyś parkę i to tak fajnie bo chłopiec starszy :)

reklama
Mój mąż w tej ciąży ciągle wymyśla imiona a wczesniej wcale nie chciał o tym rozmawiać. Więc jestem w szoku. U nas jak zwykle inne zupelnie typy. Lila powiedziała tacie,ze mama rodzi dziecko i mama będzie miała gruby brzuch wiec mama ma wybrać imię. No ja się zgadzam!!! Hehe
U mnia: Leonard lub Tobiasz dla chłopca
I: Róża, Kalina, Aniela, Joanna, Mia, ... dla dziewczynki.
Mąż chce Hanie ale choć mi się podoba to jest tyle Hanek ze pol podworka będzie się obracać jak zawołała.

A ja mam problem z imieniem bo bardzo mi sie imie kojarzy z osoba. A poza tym to pewnie zaczne myslec jak poznamy płeć.
Wiecie z czym mi sie kojarzy imie Mateusz. Jak bylam mala mielismy na podworku Mateusza ale takiego przyjezdnego bo odwiedzał tam dziadkow. No i pech chcial, ze chłopak mial odstające uszy a ja myslalam, ze on ma tak na imie przez te uszy ;/

Ja też tak mam. Lubie jakieś imię ale nie dam bo kojarzy mi sie z kimś kto mnie bardzo zawiódł na przyklad.

Jeden z moich ;)
Mi też dla dziewczynek kilka doszło. :) ogólnie mam już 7 opcji dla dziewczynki i 5 dla chłopca heheh i weź wybierz. Dobrze ze do października jeszcze tyle czasu.

reklama
Do góry