reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

Madziorek wszystko się może zdarzyć jeszcze :) a jakby się potwierdziło miałabyś parkę i to tak fajnie bo chłopiec starszy :)

reklama
Mój mąż w tej ciąży ciągle wymyśla imiona a wczesniej wcale nie chciał o tym rozmawiać. Więc jestem w szoku. U nas jak zwykle inne zupelnie typy. Lila powiedziała tacie,ze mama rodzi dziecko i mama będzie miała gruby brzuch wiec mama ma wybrać imię. No ja się zgadzam!!! Hehe
U mnia: Leonard lub Tobiasz dla chłopca
I: Róża, Kalina, Aniela, Joanna, Mia, ... dla dziewczynki.
Mąż chce Hanie ale choć mi się podoba to jest tyle Hanek ze pol podworka będzie się obracać jak zawołała.

A ja mam problem z imieniem bo bardzo mi sie imie kojarzy z osoba. A poza tym to pewnie zaczne myslec jak poznamy płeć.
Wiecie z czym mi sie kojarzy imie Mateusz. Jak bylam mala mielismy na podworku Mateusza ale takiego przyjezdnego bo odwiedzał tam dziadkow. No i pech chcial, ze chłopak mial odstające uszy a ja myslalam, ze on ma tak na imie przez te uszy ;/

Ja też tak mam. Lubie jakieś imię ale nie dam bo kojarzy mi sie z kimś kto mnie bardzo zawiódł na przyklad.

Jeden z moich ;)
Mi też dla dziewczynek kilka doszło. :) ogólnie mam już 7 opcji dla dziewczynki i 5 dla chłopca heheh i weź wybierz. Dobrze ze do października jeszcze tyle czasu.

reklama
Do góry