reklama
neilaaa
Fanka BB :)
Mąż zaakceptował .... u nas na 100% będzie Gabriel
Rybki
Trzecia Rybka
Mój mąż w tej ciąży ciągle wymyśla imiona a wczesniej wcale nie chciał o tym rozmawiać. Więc jestem w szoku. U nas jak zwykle inne zupelnie typy. Lila powiedziała tacie,ze mama rodzi dziecko i mama będzie miała gruby brzuch wiec mama ma wybrać imię. No ja się zgadzam!!! Hehe
U mnia: Leonard lub Tobiasz dla chłopca
I: Róża, Kalina, Aniela, Joanna, Mia, ... dla dziewczynki.
Mąż chce Hanie ale choć mi się podoba to jest tyle Hanek ze pol podworka będzie się obracać jak zawołała.
U mnia: Leonard lub Tobiasz dla chłopca
I: Róża, Kalina, Aniela, Joanna, Mia, ... dla dziewczynki.
Mąż chce Hanie ale choć mi się podoba to jest tyle Hanek ze pol podworka będzie się obracać jak zawołała.
PerseaNigra
A ja mam problem z imieniem bo bardzo mi sie imie kojarzy z osoba. A poza tym to pewnie zaczne myslec jak poznamy płeć.
Wiecie z czym mi sie kojarzy imie Mateusz. Jak bylam mala mielismy na podworku Mateusza ale takiego przyjezdnego bo odwiedzał tam dziadkow. No i pech chcial, ze chłopak mial odstające uszy a ja myslalam, ze on ma tak na imie przez te uszy ;/
Wiecie z czym mi sie kojarzy imie Mateusz. Jak bylam mala mielismy na podworku Mateusza ale takiego przyjezdnego bo odwiedzał tam dziadkow. No i pech chcial, ze chłopak mial odstające uszy a ja myslalam, ze on ma tak na imie przez te uszy ;/
Rybki
Trzecia Rybka
Barszo lubię!!!U nas pojawił się nowy typ. Anastazja
PerseaNigra
Aria, dużo!
reklama