reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

Wow ja dla chłopca w sumie nie mam żadnego typu,za to Zosia mi się spodobało tylko Zofia tak trochę poważnie brzmi.. A poza tym też kojarzę imiona z ludźmi tym większy problem.

reklama
Ja przy synu nie potrafiłam mówić po.imieniu nawet jak juz było postanowione .... nie wiem dla czego ale jak się urodził to ciągle mówiłam mój malutki, słoneczko i inne tego typu ;) dopiero później po imieniu :) teraz tez myślę sobie moja kruszynka czy fasolinka; )

Ja tez rzadko gadałam do brzucha. Za to mój D. Codziennie wieczorem gadał i zaczynaly sie wariacje Krystiana w brzuchu ;) w odpowiedzi na zaczepki tatusia.

Ale to prawda że dzidzia nas słucha. Jak D. Przyszedł zobaczyć małego po porodzie, wziął go ma ręce i wystarczyło ze się odezwał a mały oczka zmtuzyl i tak się w niego wpatrywal aż Buzki otworzył. Do tej pory to oboje pamiętamy. Piękna chwila ojciec i syn :)
Az się wzruszyłam jak sobie przypomniałam :)

Ja w domu mam juz Michalka Ole Julie i Jakuba.a teraz bedzie Ciezko.dla dziwczynki podoba mi sie Zosia Zuzia Nina Helenka.a dla chlopca Stas Antek Wojtek Hubert.

reklama
Ja w domu mam juz Michalka Ole Julie i Jakuba.a teraz bedzie Ciezko.dla dziwczynki podoba mi sie Zosia Zuzia Nina Helenka.a dla chlopca Stas Antek Wojtek Hubert.

Mi też się podoba Helenka, ale coś nie mogę przekonać tż ;) a byłoby to imię po jego prababci. Jak się nie uda przekonać to będzie Maja, a chłopiec niezmiennie Jaś :)

Do góry