reklama
Ja przy synu nie potrafiłam mówić po.imieniu nawet jak juz było postanowione .... nie wiem dla czego ale jak się urodził to ciągle mówiłam mój malutki, słoneczko i inne tego typu dopiero później po imieniu teraz tez myślę sobie moja kruszynka czy fasolinka; )
PerseaNigra
Fanka BB :)
Ja nie mówiłam do brzucha wcale, bo mi głupio było teraz też raczej sobie nie pogadamy. Za to o brzuszku mówiłam po imieniu.
Ja tez rzadko gadałam do brzucha. Za to mój D. Codziennie wieczorem gadał i zaczynaly sie wariacje Krystiana w brzuchu w odpowiedzi na zaczepki tatusia.
Ale to prawda że dzidzia nas słucha. Jak D. Przyszedł zobaczyć małego po porodzie, wziął go ma ręce i wystarczyło ze się odezwał a mały oczka zmtuzyl i tak się w niego wpatrywal aż Buzki otworzył. Do tej pory to oboje pamiętamy. Piękna chwila ojciec i syn
Az się wzruszyłam jak sobie przypomniałam
Ale to prawda że dzidzia nas słucha. Jak D. Przyszedł zobaczyć małego po porodzie, wziął go ma ręce i wystarczyło ze się odezwał a mały oczka zmtuzyl i tak się w niego wpatrywal aż Buzki otworzył. Do tej pory to oboje pamiętamy. Piękna chwila ojciec i syn
Az się wzruszyłam jak sobie przypomniałam
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Ja w domu mam juz Michalka Ole Julie i Jakuba.a teraz bedzie Ciezko.dla dziwczynki podoba mi sie Zosia Zuzia Nina Helenka.a dla chlopca Stas Antek Wojtek Hubert.
reklama
MaRtiiNa
Aktywna w BB
Ja w domu mam juz Michalka Ole Julie i Jakuba.a teraz bedzie Ciezko.dla dziwczynki podoba mi sie Zosia Zuzia Nina Helenka.a dla chlopca Stas Antek Wojtek Hubert.
Mi też się podoba Helenka, ale coś nie mogę przekonać tż a byłoby to imię po jego prababci. Jak się nie uda przekonać to będzie Maja, a chłopiec niezmiennie Jaś