reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona Naszych fasolek

Myślę, że Tau ma rację co do popularności imienia Hania - ostatnio jest coraz częściej nadawane - a przynajmniej taka moda panuje wśród moich znajomych;-)

reklama
Myślę, że Tau ma rację co do popularności imienia Hania - ostatnio jest coraz częściej nadawane - a przynajmniej taka moda panuje wśród moich znajomych;-)

Hania to zdecydowanie moja faworytka. Od początku ciązy wiem, że tak będzie mieć na imię moja mała. Czy popularne to nie wiem i akurat tym się nie kieruję, po prostu wszystkie Hanie które znam to fajne laski:-)No i pasuje do nazwiska:tak:

15406844d8.png

Hania u nas też jest dość popularnym imieniem ostatnio, nie zmienia to faktu, ze bardzo ładnym.

A mnie chodzi po głowie, oprócz Natalki... Marysia, Nina i ... Rozalka:sorry2:

witam dziewczyny, u nas po ciężkich i zmudnych rozmowach z moim A. postanowiliśmy że najprawdopodobniej będzie Natalka :-)

A mnie chodzi po głowie, oprócz Natalki... Marysia, Nina i ... Rozalka:sorry2:

Inja, nam się też najbardziej spodobała Nina i już wszyscy tak mówią do brzuszka :) Mieliśmy jeszcze kilka typów, ale jednak teraz już nie wyobrażam sobie żeby było inne imię :) zresztą, na kolejną wizytę u lekarza idziemy 1 kwietnia i mała może nam zrobić kawał i pokaże że jednak jest chłopcem ;-):-)

Inja, nam się też najbardziej spodobała Nina i już wszyscy tak mówią do brzuszka :) Mieliśmy jeszcze kilka typów, ale jednak teraz już nie wyobrażam sobie żeby było inne imię :) zresztą, na kolejną wizytę u lekarza idziemy 1 kwietnia i mała może nam zrobić kawał i pokaże że jednak jest chłopcem ;-):-)

Ninka bardzo fajne imię :tak:.
Ja też do 1 kwietnia mam Córunię :tak:, mam nadzieję że po wizycie nic się nie zmieni:-D

Regina, Madziumba ha ha ja też mam USG 1 kwietnia;-) ciekawe kto zrobi psikusa:-D

Jak wczoraj bylismy na tym USG 3/4D to pani dr spytała nas czy mamy juz imie dla malucha. Jak odpowiedzielismy, że nie jestesmy zdecydowani jeszcze to powiedziala, że może powinniśmy dać Wiktor bo akurat w tym momencie było widać ja mały pokazał paluszki w znaku V jak "viktoria". Mamy to nawet nagrane.:-)
Sama nie wiem czy jestem przekonana do tego imienia choc bardzo mi sie podoba. Mamy jeszcze troszeczke czasu więc pomyslimy nad tą obcją :-)

reklama
Tricolor ja jestem za Wiktorem - imię śliczne:tak: A poza tym to mały na pewno dał Wam w ten sposób znak, że teraz już wszystko będzie w porządku i zostaniecie najszczęśliwszymi rodzicami pod słońcem;-) Także rozważ tę propozycję - a jak nie na pierwsze, to zawsze może tak dostać na drugie...

Do góry