tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Myślę, że Tau ma rację co do popularności imienia Hania - ostatnio jest coraz częściej nadawane - a przynajmniej taka moda panuje wśród moich znajomych;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że Tau ma rację co do popularności imienia Hania - ostatnio jest coraz częściej nadawane - a przynajmniej taka moda panuje wśród moich znajomych;-)
A mnie chodzi po głowie, oprócz Natalki... Marysia, Nina i ... Rozalka
Inja, nam się też najbardziej spodobała Nina i już wszyscy tak mówią do brzuszka Mieliśmy jeszcze kilka typów, ale jednak teraz już nie wyobrażam sobie żeby było inne imię zresztą, na kolejną wizytę u lekarza idziemy 1 kwietnia i mała może nam zrobić kawał i pokaże że jednak jest chłopcem ;-):-)
Inja, nam się też najbardziej spodobała Nina i już wszyscy tak mówią do brzuszka Mieliśmy jeszcze kilka typów, ale jednak teraz już nie wyobrażam sobie żeby było inne imię zresztą, na kolejną wizytę u lekarza idziemy 1 kwietnia i mała może nam zrobić kawał i pokaże że jednak jest chłopcem ;-):-)
Ninka bardzo fajne imię .
Ja też do 1 kwietnia mam Córunię , mam nadzieję że po wizycie nic się nie zmieni