reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona Naszych fasolek

reklama
A ja dalej nie mam pojecia jak nazwiemy nasza druga corunie,z moim mezem mamy calkiem odmienne zdania na ten temat,on woli tradycyjne imiona,Viktoria do konca miala byc Julia,ale dwa tyg. przed porodem,cos mi sie zmienilo,no i jest Viki,a teraz no zobaczymy,chyba bede musiala isc z moim P na kompromis i pozwole mu wybrac,bo tak mu obiecalam,a i tak w koncu ostatnie zdanie i tak ja bede miala:-D:-D:-D

Nie jestes sama u nas tez kazdy mówi inaczej ale chyba bedzie Julcia ....najpierw chciałam Oliwke ale teraz kazda urodzina dziewczynka to Oliwia i kilku naszych znajomych ma Oliwie wiec u nas bedzie Julcia chyba ze cos sie zmieni :-)

Mnie wlasnie podobaja sie bardzo takie imiona jak Oliwcia Milenka ,Julcia,Klaudia Gabrysia,ale moj P. kreci nosem,no ale jeszcze pare tyg. zostalo wiec jakos sie dogadamy:-D:-D

Mnie wlasnie podobaja sie bardzo takie imiona jak Oliwcia Milenka ,Julcia,Klaudia Gabrysia,ale moj P. kreci nosem,no ale jeszcze pare tyg. zostalo wiec jakos sie dogadamy:-D:-D

U nas podobnie. Po pierwsze nie wiemy do końca jakie imie chcemy. Po drugie mój J. lubi zwyczajne imiona i raczej nie przystanie na wynalazki;-).
Podejrzewam, ze będzie Natalia bo tutaj jest zgoda całej trójki:-)
Ale tak jak napisałaś zostało jeszcze trochę czasu do zastanowienia
Pozdrawiam cieplutko

beata mnie też bardzo podoba się np. Milena; myślałam o tym, ale chciałabym, aby drugie imię mała miała po babci, Irena, a Milena Irena brzmi jak masło maślane :sorry2: Ale co ja w ogóle fantazjuję, jak moi chłopcy już wybrali...:rolleyes2:

reklama
Ja stwierdziłam, że tak na 100% będę pewna jakie imię damy jak zobaczę kruszynkę (może w ogóle do niego, do niej nie będzie pasować) A zresztą i tak jeszcze nie znamy płci:rofl2:

Do góry