reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona

Dziewczyny chciałabym zrobić mała ankietę, bo nie mogę się zdecydować na imię. Raz mi się wydaje, że jedno, później że drugie, a później że trzecie. Ehhh

Gdybyście miały wybrać między tymi trzema imionami, to które byście wybrały :

Julek (Julian)
Tymek (Tymoteusz)
Franek (Franciszek)

Żeby nie zaśmiecać forum, możecie pisać na priv. Będę wdzięczna. Nawet bardzo [emoji4]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie Tymek :)

reklama
W domu mam już core Franie
Drugie w koleji to facet puki co maż ma mentlik co do imion. Ja chcialam Stanisław (Staś) Witold (Witek) TYmoteusz(Tymek) a maż wspomniał coś o Michale.

W najblizszej rodzinie mam :
Kobiety :
Anna. Sylwia Anita Kinga Monika Iwona Krystyna Zofia Magdalena Justyna Dorota Agata Hanka Mariola Antonina Julia Agnieszka. I inne
Faceci:
Antonii Tomasz Krzysztof Roman Tytus Grzegorz Piotr Tadeusz darek Zbigniew Paweł Jacek emil Henryk Jan Stanisław marek bartek maciek Sławek marcin jakub sebastian Fabian hubert i inni.
Rodzina duża to i imion brak.

Ps. Ostatnio debata o Arka była oczywiście na nie

U nas chyba zostanie Gabriel, Gabryś :)
Kiedys bym nie zwróciła uwagi na to imię ale synuś to zaproponował jak szukaliśmy i to mnie rozczuliło. Mówię na niego Gabcio.

Do góry