reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona Naszych fasolek

reklama
Dziewczyny co sądzicie o imieniu Dawid, Jakub i Mateusz? Bo z moim Z mamy wielki dylemat. Trudno jest nam się zdecydować a chcemy dać tylko jedno imię.

Aga ja bym się skłaniała w stronę imienia Dawid:tak: ale wszystkie są ładne (tez bym się zdecydować nie mogła;-)).

Jednak pierwszy pomysł zawsze najlepszy. Własnie z mężem sobie na GG pisalismy i stwierdzilismy zgodznie, że podobaja nam sie imiona Maksym i Bruno no i chyba przy tej wersji dwu imiennej zostaniemy :-) Zawsze młody jak mu sie jedno nie spodoba to zamiennie drugiego może uzywać. Gorzej jak oba imiona będą w jego ocenie do bani :baffled: Moja mama byla troszeczkę ... zdegustowana jak usłyszała te imiona, ale w końcu sie przyzwyczai ;-):-) Zreszta jeszcze może się zmienić wszystko o 180 stopni, ale narazie zostajemy przy tej wersji :tak::-)

Jednak pierwszy pomysł zawsze najlepszy. Własnie z mężem sobie na GG pisalismy i stwierdzilismy zgodznie, że podobaja nam sie imiona Maksym i Bruno no i chyba przy tej wersji dwu imiennej zostaniemy :-)

Imiona super!:tak: Podoba mi się że wersja dwuimienna u nas też będą dwa imionka :-)

Tricolor i pamiętaj że to Wam ma się podobać! U mnie w rodzinie też niektórzy nosem kręcili ale to nasz wybór.

Dziewczyny co sądzicie o imieniu Dawid, Jakub i Mateusz? Bo z moim Z mamy wielki dylemat. Trudno jest nam się zdecydować a chcemy dać tylko jedno imię.

Mnie również najbardziej podoba się Kuba i również zaglądam w rankingi... :tak:

Jednak pierwszy pomysł zawsze najlepszy. Własnie z mężem sobie na GG pisalismy i stwierdzilismy zgodznie, że podobaja nam sie imiona Maksym i Bruno no i chyba przy tej wersji dwu imiennej zostaniemy :-) Zawsze młody jak mu sie jedno nie spodoba to zamiennie drugiego może uzywać. Gorzej jak oba imiona będą w jego ocenie do bani :baffled: Moja mama byla troszeczkę ... zdegustowana jak usłyszała te imiona, ale w końcu sie przyzwyczai ;-):-) Zreszta jeszcze może się zmienić wszystko o 180 stopni, ale narazie zostajemy przy tej wersji :tak::-)

Nasza Ksenia też dostanie drugie imię - Jadwiga, na cześć Królowej Jadwigi, która ma zadbać o to, żeby łożysko się podniosło ;-)

A my chyba damy na imie Matylda, takie imie podoba sie mojemu mezowi bo kojarzy je z filmem "LEON ZAWODOWIEC" i sie smieje ze nasza Matylda tez bedzie "sprzatac".

No, dziewczyny, cieszę się , że Wam sie podoba nasz wybór :-) Oczywiście na słowa krytyki tez sie nie obraże, bo jak wiadomo sa gusta i guściki no, a też o gustach sie nie dyskutuje :-)
Kiedyś nie wydawało mi sie konieczne nadawanie 2 imion, ale w sumie to fajny zwyczaj no i chyba wiekszoś z nas na forum daje podwójne imiona o ile sie nie mylę :-)

reklama

Ja mam syna Mateusza i powiem tak zeby wszystkie dzieci były tak dobre, tak grzeczne i takie kochane jak mój Mateuszek lżej by się zyło.Syn mój ma 14 lat nigdy nie miałam z nim kłopotu, nigdy nie pyskował jednym słowem idealne dziecko!!!!

Do góry