reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona Naszych fasolek

reklama
Dziewczyny co sądzicie o imieniu Dawid, Jakub i Mateusz? Bo z moim Z mamy wielki dylemat. Trudno jest nam się zdecydować a chcemy dać tylko jedno imię.

Aga ja bym się skłaniała w stronę imienia Dawid:tak: ale wszystkie są ładne (tez bym się zdecydować nie mogła;-)).

Jednak pierwszy pomysł zawsze najlepszy. Własnie z mężem sobie na GG pisalismy i stwierdzilismy zgodznie, że podobaja nam sie imiona Maksym i Bruno no i chyba przy tej wersji dwu imiennej zostaniemy :-) Zawsze młody jak mu sie jedno nie spodoba to zamiennie drugiego może uzywać. Gorzej jak oba imiona będą w jego ocenie do bani :baffled: Moja mama byla troszeczkę ... zdegustowana jak usłyszała te imiona, ale w końcu sie przyzwyczai ;-):-) Zreszta jeszcze może się zmienić wszystko o 180 stopni, ale narazie zostajemy przy tej wersji :tak::-)

Jednak pierwszy pomysł zawsze najlepszy. Własnie z mężem sobie na GG pisalismy i stwierdzilismy zgodznie, że podobaja nam sie imiona Maksym i Bruno no i chyba przy tej wersji dwu imiennej zostaniemy :-)

Imiona super!:tak: Podoba mi się że wersja dwuimienna u nas też będą dwa imionka :-)

Tricolor i pamiętaj że to Wam ma się podobać! U mnie w rodzinie też niektórzy nosem kręcili ale to nasz wybór.

Dziewczyny co sądzicie o imieniu Dawid, Jakub i Mateusz? Bo z moim Z mamy wielki dylemat. Trudno jest nam się zdecydować a chcemy dać tylko jedno imię.

Mnie również najbardziej podoba się Kuba i również zaglądam w rankingi... :tak:

Jednak pierwszy pomysł zawsze najlepszy. Własnie z mężem sobie na GG pisalismy i stwierdzilismy zgodznie, że podobaja nam sie imiona Maksym i Bruno no i chyba przy tej wersji dwu imiennej zostaniemy :-) Zawsze młody jak mu sie jedno nie spodoba to zamiennie drugiego może uzywać. Gorzej jak oba imiona będą w jego ocenie do bani :baffled: Moja mama byla troszeczkę ... zdegustowana jak usłyszała te imiona, ale w końcu sie przyzwyczai ;-):-) Zreszta jeszcze może się zmienić wszystko o 180 stopni, ale narazie zostajemy przy tej wersji :tak::-)

Nasza Ksenia też dostanie drugie imię - Jadwiga, na cześć Królowej Jadwigi, która ma zadbać o to, żeby łożysko się podniosło ;-)

A my chyba damy na imie Matylda, takie imie podoba sie mojemu mezowi bo kojarzy je z filmem "LEON ZAWODOWIEC" i sie smieje ze nasza Matylda tez bedzie "sprzatac".

No, dziewczyny, cieszę się , że Wam sie podoba nasz wybór :-) Oczywiście na słowa krytyki tez sie nie obraże, bo jak wiadomo sa gusta i guściki no, a też o gustach sie nie dyskutuje :-)
Kiedyś nie wydawało mi sie konieczne nadawanie 2 imion, ale w sumie to fajny zwyczaj no i chyba wiekszoś z nas na forum daje podwójne imiona o ile sie nie mylę :-)

reklama

Ja mam syna Mateusza i powiem tak zeby wszystkie dzieci były tak dobre, tak grzeczne i takie kochane jak mój Mateuszek lżej by się zyło.Syn mój ma 14 lat nigdy nie miałam z nim kłopotu, nigdy nie pyskował jednym słowem idealne dziecko!!!!

Do góry