reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

Ja w dzienniku na ruchomej zakładce też zawsze wpisywałam jedno imię, potem się coś pozmieniało w ustaleniach i trzeba było wpisywać to drugie. Tyle że nie zawsze chciało się mieścić.:wściekła/y:

Dorciaa, to jak zmieniamy na Pawła juniora?;-) Moja koleżanka w pracy też dała imię męża. I do jednego mówi Paweł, a do drugiego Pawełek. :-)

Karoli, imię wybrane? Juliusz brzmi bardzo ładnie. Mężowi powiedz, że koleżanki z BB już zdecydowały. A zawsze masz atut w ręce, bo przecież mąż chce drugie imię po swoim tacie.

A my chyba drugiego imienia nie damy w ogóle. Mąż chce dać po mnie, a mi się ten pomysł nie podoba, a z kolei ja bym chciała, żeby mała miała imię po mojej mamie, co jemu się nie podoba. Więc będzie bez.

reklama
A my chyba drugiego imienia nie damy w ogóle. Mąż chce dać po mnie, a mi się ten pomysł nie podoba, a z kolei ja bym chciała, żeby mała miała imię po mojej mamie, co jemu się nie podoba. Więc będzie bez.

A u nas jest taka tradycja, że dzieci na drugie dostają po swoich rodzicach, więc będzie Emilia Monika. Średnio mi się podoba, ale jak tradycja to tradycja ;-)

A u nas jest taka tradycja, że dzieci na drugie dostają po swoich rodzicach, więc będzie Emilia Monika. Średnio mi się podoba, ale jak tradycja to tradycja ;-)
Mój synek też dostał drugie imię po moim mężu i ten jest bardzo dumny z tego faktu. Ale mi się moje imię wybitnie nie podoba. Mąż się upiera, żeby dać po mnie, ale ja zupełnie przekonania nie mam.

My mamy :-) oczywiście chwilowo będzie Mirella . Tylko że niewiele już chwil zostało żeby zmienić:-D A moja babcia mówi że to przecież włoskie imię i tak nie można:-)

Macy nie wiem jeszcze tak jakoś czuję, że pewnie ulegnę m i będzie miał tego juniora, w ogóle wczoraj jak nigdy smyrał mnie po brzuszku i mówiła ale będzie fajnie wyłaź szkrabie polataj sobie:-D

reklama
Morka, Mirella mi się podoba, ale Mirella mi się z morelą kojarzy.
Dorciaa, to decyzję podejmuj, bo muszę wiedzieć, jak wybije godzina zero, co wpisywać pod obrazkiem.

Do góry