reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

Citronka mój Igorek ostatnio wybierał sobie piżamki na allero. My wzięliśmy mu jedne niebieskie, pytamy jakie chcesz drugie, on że zielone, p chwili mówi i żółte. Różowe wogóle go nie zainteresowały:-D.
A tak wogóle to Igorek to piękne imię;-). Ma tłumy wielbicielek w przedszkolu:tak:;-):zawstydzona/y::-).
Ja już przed ciążą wiedziałam, żę jak drugi będzie chłopczyk to Adam.

Dorotka skoro pytasz czy Jan czy Tomek, to ja wybrałabym Tomek:tak:.

reklama
Ja to oczywiście jestem za Jasiem:)
Tak 3 lata temu umarł tata od mojego M., a miał z nim bardzo dobry kontakt, poprosił mnie wtedy, żeby nasz syn miał na imię Jan po dziadku i tak zostało:tak:

od miesiąca się zastanawiamy Tomasz czy Jan.
A tu wchodzi moje Moje Kochanie z notesem i mówi:
Mam! Juliusz albo Miłosz - przemyśl:eek:
ja bym wybrała Tomasz :)
wszystkie inne imiona tez piękne, ale w Tomaszu zakochana jestem od razu :)
Ostatnio padło na Mateusza ale wszyscy wokół mówią, że są "niegrzeczni"- która ma doświadczenie?
Ładne imię. mi sie podoba. a znam jednego i w cale nie jest najgorszy.
ale wiem, że mówią że Przemki to niegrzeczne chłopaki
nie tyle co nie grzeczne co charakterne silnie. i jak nie po ich myśli to od razu wojna. ja takie mam doświadczenie.

Dorotka- ​ja juz kiedys pisalam i dla mnie Tomek jest super :-) Moj Brat ma tak na imie, a Jego Synek Szymus :-) I dla mnie te 2 imiona sa the best :-)

reklama
Do góry