reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

właśnie sie dowiedziałam mój chce Wiktorie... bo niby chce jakieś wladcze imie. masakra jakas :angry:
jakby była przez V to rozumiem bo "zwyciestwo' ale przez W aaaaaaaaa

W obiegu jest tez Nadia, Zuza :D Liwia- odpadła...

reklama
Gdyby u nas była dziewczynka to Aleksandra - tu jesteśmy zgodni oboje. Bo imię dla synka długo ustalaliśmy - ale teraz mamy takie które nam obojgu się podoba ;)

A my cudowaliśmy, kombinowaliśmy weszliśmy na salę porodową Kasia poszło bajecznie i tak zostanie Katarzyna. Ode mnie w gratisie ma na drugie wywalczone Ada i już. ;)
Jak patrzę na te pucusie to Kachna Grubachna nawet do niej pasuje ;)

Kasia takie piękne imię :-) ja lubię np. jak mówią do mnie Katarzynka ;-)

ha! a co to znaczy mieć Kasiowy pyszczek ? :-D
Oceanica zdradź ten sekret to pójdę do lustra i sprawdzę czy mam takowy :-D
hi hi hi Ty to jesteś gigantka, często mam uśmiech na twarzy po twoich wpisach - dzięki :-)

Ostatnia edycja:
u nas z dziewczynką nie byłoby problemu- no może jedyny że nadmiar ładnych imion któe nam się podobaja, no ale ma byc chłopak:-D. Wypadnie jedno z trzech : Aleksander (zawsze chciałam mieć Aleksandrę:tak:)/ Dawid lub Mateusz
Myslę że macie rację- coś może zaiskrzyć jak się groszka zobaczy:-)

reklama
Oceanica - :-D no jakbyś mnie właśnie opisała :-D takie mądre i ufne oczka mam tak tak :tak: a co do tej pucołowatości to hm... chyba ważę normalnie hi hi hi

Do góry