reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

My nie dajemy. Ja mam jedno, moja siostra i tato też. Jakoś dziwne mi się zawsze wydawało mieć dwa imiona. Mama miała dwa, z czego drugie będzie nosić teraz moja Weronika. Mąż ma też dwa, ale stwierdziliśmy, że nie jest to w ogóle nam potrzebne. Nam i Werce.

dokładnie,myślę że drugie imię jest zupełnie nie potrzebne. tylko wprowadza dodatkowy zamęt.

pati Hania to bardzo ładne imię :) jesli u nas będzie dziewczynka to też Hania,a chłopiec Maciek. ale z tego co zauważyłam w tym roku będzie wysyp Hań :)

reklama
U nas będzie prawdopodobnie Adam. Drugiego imienia nie chcemy, bo wprowadza zamęt i często gubi się w papierach.
Nie jest łatwo wybrać imię, prawda? Ja najpierw wybieram imię, które mi się podoba. Potem zastanawiam się czy sama chciałabym tak się nazywać i pare imion już z tego powodu odpadło...

Pati oo to super wiedzieć :-) u nas postanowione będzie Maksymilian :)
a o drugim imieniu jeszcze nie dyskutowaliśmy.. u mnie w rodzinie każdy ma po dwa u mojego męża po jednym mają.. ale chyba i ja dam jedno imię synkowi.. :)

U mnie ja mam dwa imiona, moj M. ma jedno. I Nasz Synus tez bedzie mial dwa :p bardzo chcialam zeby odziedziczyl imie po moim kochanym dziadku Janie, wiec jak myslelismy o dziecku mial byc Jasiu :) jak juz sie udalo to jakos z Jankiem Nam przeszlo, dlatego zdcydowalismy, ze na drugie bedzie mial Jan :) dlatego prawdopodobnie bedzie Dominik Jan Tarnowski :) o jak ładnie co nie?:)

reklama
witam Was dziewczynki! odwiedzam Was bo ciekawa bylam Waszych pomyslow na imiona dla dzieciaczkow :) ja bede miala Stasia albo Helenke :) jeszcze na 100% nie potwierdzone, ale tak wstepnie wybralismy z mezem :) jakos tak specjalnie sie nie zastanawialismy, ale te dwa nam obojgu sie podobaja :) pozdrawiam!!!

Do góry