reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

znam jednego robina, bardziej holendrem niz polakiem byl, calkiem fajnie nawet po polsku mowi, ale raz sie zdziwilam, bo powiedzialam slodycze a on nie rozumial, dopiero jak powiedzialam cukierki, lizaki, batoniki to zrozumial:-D

reklama
Adaś bardzo ładne imię, ja też nad tym się zastanawiałam ale w końcu został Bartuś, bo jak tylko zobaczyłam serduszko na usg pomyslałam, że to Bartuś;-)

wiecie co zaczełam się zastanawiać jednak nad innym imieniem dla naszej córki...
i teraz jak tak zaczełam myśleć z Ł. i wybraliśmy kilka imion ale dalej myślimy... już myślałam że bedziemy mieli ten temat za soba:)
i to nasze nowe propozycje:
Antonina, Kira, Iga, Iwa, Jowita, Lea, Lilla, Mira, Nadia, Nina, Roma...

mnie się podoba Kira, Antonina, Lea.

szczerze? antonina to jedne z ostatnich imion jakie bym dala corce Asteria

znam jedna jowite, zaj*** laska z niej;-)

nina, lea jest fajne, zrobcie tak by dziecko nie czulo sie potem zalu do Was, ze ma imie jakies nie takie, musicie sami podjac decyzje:tak:

szczerze? antonina to jedne z ostatnich imion jakie bym dala corce Asteria

znam jedna jowite, zaj*** laska z niej;-)

nina, lea jest fajne, zrobcie tak by dziecko nie czulo sie potem zalu do Was, ze ma imie jakies nie takie, musicie sami podjac decyzje:tak:
Co do Antoniny to mnie tez normalne jakoś do mnie nie przemawia ale za to zdrobnienie Tosia!!! CUDNE!!!
i to jest straszne!!! dla tego wiec jednak mysle bo Nina jednak jakoś do mnie nie przemawia... jeszcze po ostatniej info jakie dostalam...;)

reklama
Do góry