reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

reklama
A mnie sie podoba dla dziewczynki imie Anika a dla chlopca Robin albo Kilian. Ale zastanawiac sie bedziemy jak juz bedzie wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka:-)

Mi dziś chodzi po głowie Kalina i Nikodem :):):)

Kurcze jak się staraliśmy o dziecko to imie miałam niemal wybrane, a teraz w każdym mi coś nie pasuje :)

a mnie coś ostatnio naszło na imię Zoja,jeśli to dziewczynka,ale czuję że u męża to nie przejdzie :p

Alka- Kalina i Nikodem-ladnie

A co myslicie o imieniu Petronela? Wiem, troche niemodne ale mi sie calkiem podoba,chociaz u mojego R. nie przejdzie.
Wogole to dla dziewczynek jest mnostwo fajnych imion, gorzej dla chlopaczkow.

Alka- Kalina i Nikodem-ladnie

A co myslicie o imieniu Petronela? Wiem, troche niemodne ale mi sie calkiem podoba,chociaz u mojego R. nie przejdzie.
Wogole to dla dziewczynek jest mnostwo fajnych imion, gorzej dla chlopaczkow.

Kalina się nawet M podoba :) za to o nikodemie nawet nie chce słyszeć :):)
On podsuwa mi Kacpra - tylko dla mnie to fajne imię dla chłopca, za to dla dorosłego później już niekoniecznie....

Co do Petroneli hmmmm no ja bym nie dała :):)

Alka wlasnie i ja zwsze zastanawiajac sie nad tym jakie imie to sobie je pisze i wymawiam wraz z nazwiskiem oraz jak bedzie pasowalo to osoby w roznym wieku. czy jest zdrobninie imienia dla malego dziecka, jak w szkole beda go wolac , a jak gdy bedzie juz Pan :)
i coraz bardziej mi ten moj Daniel odpowiada :) dla mego M tez odpowida. ale z Marcelkiem w 8 miesiacu ciazy dokonywalam zimany :) wiec sie nie zazekam :)
anielkaa a mi sie wydaje ze wlasnie dla dziewczynek jest tak duzo imion pieknych ze az ciezko sie zdecydowac :)

marys- no wlasnie tak napisalam ;) ze gorzej z imieniem dla chlopczyka

a ja i tak mam przeczucie ze bede miala chlopczyka, ale tego dowiem sie moze na nastepnym usg (19.08)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry