reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

Ja w poprzedniej ciaży jak lekarz powiedział że chłopak to podobało nam się imię Filip i okazało się że znajomi dostali psa i tak go nazwali. Ale lekarz się pomlił i dziś mamy Zuzię.
Teraz lekarz mówi że na 100 % chłopak i podoba nam się Tymoteusz. Teściowa coś kręci nosem ale to przecież nasz wybór a jak wiadomo trudno dogodzić wszystkim w rodzinie.

reklama
Ja w poprzedniej ciaży jak lekarz powiedział że chłopak to podobało nam się imię Filip i okazało się że znajomi dostali psa i tak go nazwali. Ale lekarz się pomlił i dziś mamy Zuzię.
Teraz lekarz mówi że na 100 % chłopak i podoba nam się Tymoteusz. Teściowa coś kręci nosem ale to przecież nasz wybór a jak wiadomo trudno dogodzić wszystkim w rodzinie.

Nigdy sie nie dogodzi, ale imie pierwsza klasa. U mnie lekarz mowil Alicja piekne, ale Ignaaaaaacyyy? No i sie usmialam, ale to tylko i wylacznie nasza decyzja.

A u nas zanim zaszłam w ciąże mieliśmy ustalone Zuzka i Szymek, ale teraz jak już spodziewamy się maleństwa to nie jestem pewna co do imienia....
Nasze propozycje dla dziewczynki: Zuzia, Milenka, Amelka lub Majka, a dla chłopca ciężki wybór mało imion męskich mi się podoba tak 100% na razie dylemat między Szymuś a Michał.
Po ostatnim usg kiedy raczej ma być chłopczyk- chociaż wolę poczekać do następnej wizyty będzie to 20tc i a nóż coś się zmieni. To teraz mamy problem ja wolę Szymona a Moja połówka Michaś.

Mika u nas też miał być Leon Jakub, ale moja przyjacióła ma to imię wybrane od lat, a okazało się, że w ciąży też jest z terminem na 3 września:) więc teraz szukam dalej:)

reklama
Do góry