ciastkozkremem
mama Ignasia
Przeglądaliśmy wczoraj kalendarz i do naszych typów dokładamy imię Bogusz, jakoś tak nam obojgu zaskoczyło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha, poprawiłaś mi humor tym Robertem bez "r"Z psich imion bardzo podoba mi się jeszcze jedno: Diana - owczarek mojej kuzynki U nas bez zmiana, wszyscy kręcą nosem na Natana, małż forsuje Roberta absolutnie nie przejmując się faktem, że ja nie wymawiam "rrr" Jest zabawa. Wasze typy bardzo mi się podobają, zwłaszcza Bogusz
Paulinka- dla mnie Tymon jest cudowny. Jeszcze Tymulek zdrabniam
Lasotka- to u Was wiecej osob R nie wymawia? Bo juz sie gubie) a w nazwisku jest R? Bo jak synek tez mialby ten "problem" to byloby "wesolo"
Hanka też ma przykrótkie węzidełko, więc być może również nie nauczy się poprawnie wymawiać tej trrrrudnej lieterrry. No muszę mu to wyperswadować, jakkolwiek imię naprawdę mi się podoba.