ciastkozkremem
mama Ignasia
Przeglądaliśmy wczoraj kalendarz i do naszych typów dokładamy imię Bogusz, jakoś tak nam obojgu zaskoczyło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha, poprawiłaś mi humor tym Robertem bez "r"Z psich imion bardzo podoba mi się jeszcze jedno: Diana - owczarek mojej kuzynki U nas bez zmiana, wszyscy kręcą nosem na Natana, małż forsuje Roberta absolutnie nie przejmując się faktem, że ja nie wymawiam "rrr"Jest zabawa. Wasze typy bardzo mi się podobają, zwłaszcza Bogusz
![]()
Paulinka- dla mnie Tymon jest cudowny. Jeszcze Tymulek zdrabniam![]()
Lasotka- to u Was wiecej osob R nie wymawia? Bo juz sie gubie) a w nazwisku jest R? Bo jak synek tez mialby ten "problem" to byloby "wesolo"
![]()
Hanka też ma przykrótkie węzidełko, więc być może również nie nauczy się poprawnie wymawiać tej trrrrudnej lieterrry. No muszę mu to wyperswadować, jakkolwiek imię naprawdę mi się podoba.