reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

dziewczyny śliczne imiona powybierałyście dla swoich dzieci :)
Za mną coraz częściej chodzi imię Liwia, a całe zycie chciałam Oliwie no i teraz dylemacik :confused:

reklama
Ja prawdopodobnie spodziewam się synka ;) Gdyby miała być córka to Zoja lub Aniela.

Imion dla syna lista jest dłuuga :D

Gniewko ( ewentualnie Stojgniew) , Mieszko, Aron, Bastian, Iwo, Milan, Tymon, Jeremi, Noel....

Ja prawdopodobnie spodziewam się synka ;) Gdyby miała być córka to Zoja lub Aniela.

Imion dla syna lista jest dłuuga :D

Gniewko ( ewentualnie Stojgniew) , Mieszko, Aron, Bastian, Iwo, Milan, Tymon, Jeremi, Noel....

no tos pojechala z propozycjami !!!
skad takie upodobania ?? powiedziala bym ze to juz nawet pod oryginalnosc nie podchodzi ale pod egzotyke :) (babcia Anielcia dala by mi w łeb ale co tam - moje odczucia :) )

no tos pojechala z propozycjami !!!
skad takie upodobania ?? powiedziala bym ze to juz nawet pod oryginalnosc nie podchodzi ale pod egzotyke :) (babcia Anielcia dala by mi w łeb ale co tam - moje odczucia :) )

Mea , Stojgniew to imię słowiańskie, Mieszko-król Polski, Jeremi -ojciec króla Polskiego, Tymon- apostoł, A(a)ron- biblijne imię, Milan – jedno z licznych staropolskich zdrobnień od imion zaczynających się na Miło-, takich jak Miłobor, Miłobrat, Miłogost, Miłgost, Miłorad, Miłosław, Miełosław, Miłostryj, Miłowit, Miłwit,Miłosz- funkcjonuje jako samodzielne imię. Iwo z Bretanii to święty, w polsce funkcjonuje od 1206r

Imiona normalne tak jak każde inne. Wyjątkiem mogą być ewentualnie Bastian i Noel , i można je podciągnąć pod egzotykę tak jak to nazwałaś, chociaż ja tak nie uważam... Ale ile ludzi tyle opinii i gustów. Jeden lubi rybki , drugi akwarium :)
Szanuję to, że komuś mogą się nie podobać i może uznać mnie za wariatkę, ale co tam :) Od zawsze miałam pociąg do "inności" :D Rozmawiałam z osobami , które mają różne dziwne imiona i nikt na nie nie narzekał .

Pozdrawiam

reklama
Do góry