reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

Ja w poprzedniej ciaży jak lekarz powiedział że chłopak to podobało nam się imię Filip i okazało się że znajomi dostali psa i tak go nazwali. Ale lekarz się pomlił i dziś mamy Zuzię.
Teraz lekarz mówi że na 100 % chłopak i podoba nam się Tymoteusz. Teściowa coś kręci nosem ale to przecież nasz wybór a jak wiadomo trudno dogodzić wszystkim w rodzinie.

reklama
Ja w poprzedniej ciaży jak lekarz powiedział że chłopak to podobało nam się imię Filip i okazało się że znajomi dostali psa i tak go nazwali. Ale lekarz się pomlił i dziś mamy Zuzię.
Teraz lekarz mówi że na 100 % chłopak i podoba nam się Tymoteusz. Teściowa coś kręci nosem ale to przecież nasz wybór a jak wiadomo trudno dogodzić wszystkim w rodzinie.

Nigdy sie nie dogodzi, ale imie pierwsza klasa. U mnie lekarz mowil Alicja piekne, ale Ignaaaaaacyyy? No i sie usmialam, ale to tylko i wylacznie nasza decyzja.

A u nas zanim zaszłam w ciąże mieliśmy ustalone Zuzka i Szymek, ale teraz jak już spodziewamy się maleństwa to nie jestem pewna co do imienia....
Nasze propozycje dla dziewczynki: Zuzia, Milenka, Amelka lub Majka, a dla chłopca ciężki wybór mało imion męskich mi się podoba tak 100% na razie dylemat między Szymuś a Michał.
Po ostatnim usg kiedy raczej ma być chłopczyk- chociaż wolę poczekać do następnej wizyty będzie to 20tc i a nóż coś się zmieni. To teraz mamy problem ja wolę Szymona a Moja połówka Michaś.

Mika u nas też miał być Leon Jakub, ale moja przyjacióła ma to imię wybrane od lat, a okazało się, że w ciąży też jest z terminem na 3 września:) więc teraz szukam dalej:)

reklama
Do góry