Mi się coraz bardziej dla chłopca podoba imię Oliwier, ale chyba jednnak będzie córa, a wtedy nie wiem, moja córcia jest za Elą i chyba zaczyna mi się podobać to imię. mój m właśnie przed chwilą powiedział,że wolałby córkę szok, ale najważniejsze żeby małe serduszko było zdrowe a czy chłopak czy dziewczynka to bez róznicy.
reklama
Dla chłopca podoba mi się tylko jedno imię - Natan,
Żeńskie imiona podabają mi się prawie wszystkie, a na liście mam ich 10 Agnieszka, Jaśmina, Lotta, Helena, Malina, Zofia, Ewelina, Klara, Blanka, Alicja.
U mnie jest podobnie, dla dziewczynki mogłabym wiele wymyślić, część tych samych co Twoje jak np Ewelina, Blanka + jeszcze Bianka, Lena, Natasza.
Dla chłopca cokolwiek mi się podoba, nie podoba się mężowi, na Leon chciał już się zgodzić, ale jak mu powiedziałam, że tak ładnie się zdrabnia :Leoś - to zrobił krzywą minę i powiedział zapomnij
Asica86
Fanka BB :)
my dla dziewczynki mamy wymyślone Lilianka mój mąż już dawno poweidział, że jego córka tak będzie miała na imię a dla chłopca podoba mi się Kajetan ale to nie przejdzie u mnie... no i Jakub też jest ok, może jeszcze Alan. Nie wiem, nastawiamy się na dziewczynkę
jopal
Fanka BB :)
Wrzucam dwa linki może komuś pomoże:
Bank Imion bank imion na całą Polskę z wyszukiwarką
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki ranking imion w Warszawie od 2004 roku
Bank Imion bank imion na całą Polskę z wyszukiwarką
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki ranking imion w Warszawie od 2004 roku
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
(Jopal skopiowalam posta twojego do linkowni)
Witam was i chciałabym powiedzieć że zastanawiam się nad imionami takimi jak dla dziewczynki Klaudia lub Wiktoria a dla chłopca Wiktor i nic inmego mi do głowy nie przychodzi Mojemu m z tych imion podoba się tylko Klaudia Będzie mi ciężko go przekonać do pozostałych imion Te imiona które on podaje są nie do przyjęcia do tego stopnia że wydaje mi się że on żartuje
reklama