reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

Mi się coraz bardziej dla chłopca podoba imię Oliwier, ale chyba jednnak będzie córa, a wtedy nie wiem, moja córcia jest za Elą i chyba zaczyna mi się podobać to imię. mój m właśnie przed chwilą powiedział,że wolałby córkę szok, ale najważniejsze żeby małe serduszko było zdrowe a czy chłopak czy dziewczynka to bez róznicy.

reklama
Dla chłopca podoba mi się tylko jedno imię - Natan,
Żeńskie imiona podabają mi się prawie wszystkie, a na liście mam ich 10 :) Agnieszka, Jaśmina, Lotta, Helena, Malina, Zofia, Ewelina, Klara, Blanka, Alicja.

Dla chłopca podoba mi się tylko jedno imię - Natan,
Żeńskie imiona podabają mi się prawie wszystkie, a na liście mam ich 10 :) Agnieszka, Jaśmina, Lotta, Helena, Malina, Zofia, Ewelina, Klara, Blanka, Alicja.

U mnie jest podobnie, dla dziewczynki mogłabym wiele wymyślić, część tych samych co Twoje jak np Ewelina, Blanka + jeszcze Bianka, Lena, Natasza.

Dla chłopca cokolwiek mi się podoba, nie podoba się mężowi, na Leon chciał już się zgodzić, ale jak mu powiedziałam, że tak ładnie się zdrabnia :Leoś - to zrobił krzywą minę i powiedział zapomnij :tak:

ja mam dla chłopca Dominik a dla dziewczynki Marysia po mojej babci... Dominik ze względu na św Dominika.. wymodliłam u niego pierwsze dziecko... ale ze się urodziła dziewczynka to została Zośką :)

my dla dziewczynki mamy wymyślone Lilianka mój mąż już dawno poweidział, że jego córka tak będzie miała na imię :tak: a dla chłopca podoba mi się Kajetan ale to nie przejdzie u mnie... no i Jakub też jest ok, może jeszcze Alan. Nie wiem, nastawiamy się na dziewczynkę :-D

Witam was i chciałabym powiedzieć że zastanawiam się nad imionami takimi jak dla dziewczynki Klaudia lub Wiktoria a dla chłopca Wiktor i nic inmego mi do głowy nie przychodzi Mojemu m z tych imion podoba się tylko Klaudia Będzie mi ciężko go przekonać do pozostałych imion Te imiona które on podaje są nie do przyjęcia do tego stopnia że wydaje mi się że on żartuje

reklama
Ja coś wiem na temat żartowania :) mój mąż mówi, że syn będzie miał na imię Iwo... a to dlatego, że jak dorośnie to wszyscy będą do niego wołać "Iwo choć na piwo"

Do góry