reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

Lilianka to piękne imię ;))
Ostatnio mój małż wymyślił, że córka będzie się nazywać Tola, ogólnie spoko tylko że pełne imię brzmi Anatola co już mi nie przejdzie ;/

reklama
mea osi - mój brat ma tosię a za 3 tyg urodzi się zosia :)))
hieh moje imiona ... u nas zajete jest bardzo duzo fajnych imion i musimy teraz kombinowac ... ale najbardziej wspolna opcja jest Alicja i Jas
ja jeszcze musze patrzec jak sie to bedzie laczylo z nazwiskiem bo polaczenia do Żabka nie zawsze dobrze wygladaja ...

u nas byla idiotyczna sytuacja - maz mi opowiadal ze jak skonczyl 18 lat to tesciowa zapytala go (przy tacie) czy nie chce zmienic nazwiska na jej nazwisko bo ma ostatnia szanse a tak cale zycie bedzie sie nazywał Żabka ... na szczescie moj maz zachowal sie przytomnie (i cholernie dorosle imho) i powiedzial ze to jest też jego nazwisko nigdy sie go nie wstydzil i nie zamierza zmianiac ... powiedzial ze jeszcze nigdy ojcu nie bylo tak przykro jak mu tesciowa walnela takim tekstem w twarz ... ale ta kobieta taktem nigdy nie grzeszyla wiec nic mnie nei zdziwi ...
ja mam dwa nazwiska bo jak mieszkalismy w starym domu to nad nami mieszkal kuzyn i jego żona tez jest Monika ... dwie moniki żabki pod tym samym adresem to problem ... ale wlasciwie mnie sie to nazwisko podoba ...

reklama
Mea mi sie to nazwisko bardzo podoba, zawsze chciałam być Zabka, ale mama zdecydowała inaczej. Tata nie żyje niestety, nie poznałam go. Ale chodzę do Niego na grób regularnie, szukałam tego grobu bardzo dlugo... i wiem ze gdzieś mam przyrodniego starszego brata, niestety nic wiecej moja mama nie chce mi powiedzieć. Takie to historie rodzinne....

Do góry