reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

Ja coś wiem na temat żartowania :) mój mąż mówi, że syn będzie miał na imię Iwo... a to dlatego, że jak dorośnie to wszyscy będą do niego wołać "Iwo choć na piwo"
Koleżanka ma synka Iwo. Pamiętam, jak o tym pisała: "Chcecie poznać imię mojego synka? Wybierzcie napój który najbardziej lubię i usuńcie pierwszą literę" ;)

My imiona mamy już od czasów narzeczeństwa. Dziewczynka to Lilia, a chłopiec Sebastian. Chociaż mąż się zaczął od jakiegoś czasu wahać nad Sebastianem. Ja jestem zdecydowana :)

reklama
haha Anna ale masz męża dowcipnisia:) NO a mi się ostatnio Podoba Olaf, ale mój pewnie nie zaakceptuje, a Lilianka fajne imię , może mojemu też się spodoba i pasowało by Milenka i Linianna, Tylko Czy Milka zaakpcetuje. Uparła się na Elka - dla brata i ma to gdzieś że nie ma takiego imieniaa jak będzie siostra będzie Różyczka, tylko kot mojej koleżanki tak się nazywa i takie mam skojarzenia.

witam,pozwole sobie napisac ze Sebastian to bardzo piekne imie (mam chrzesniaka Sebastianka:) tak jak i Lilia:) ja mam juz synka Wiktorka wiec podejrzewam ze tez bedzie chciał wybrac imie, ale jak dla mnie dla dziewczynki Martynka a dla chlopca...pojawia sie problem:)

Anna moj przy pierwszym mowil ze ma byc eugeniusz... Bo mu sie podobalo polaczenie geniusz-eugeniusz. Do dzis nie wiem ile zartu w tym bylo!

Mnie oswiecilo wczoraj na dziewczynke- łucja. Poprzednio typowalam emilke. Na chlopca na razie nie mam typow, ogolnie chlopcu chyba trudniej wybrac....

Za pierwszym razem nie było problemu, miała być Emilka i jest Emilka :-) A teraz troszkę gorzej, bo Ja dla chłopca chcę Jan a S chce Dawid. Zgodności nie ma też przy dziewczynce bo ja chcę Igę a S Natalię:no: Musimy wypracować jakiś kompromis..... będzie gorąco :tak:

Pierwszy raz pomyślałam o imieniu właśnie teraz jak do was weszłam. Dziewczynka będzie Lilly, a chłopak nie mam pojęcia. Ale pewnie będzie chłopak wiec narazie wielka niewiadoma.

reklama
Do góry