reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych okruszkow :)

Samba- moja przyjaciółka ma córkę Maję bardzo ładna dziewczynka. Ja z dnia na dzień mam mętlik w głowie, wiem ,że na poczatku poprzedniej ciązy specjalnie nie zawracałam sobie tym głowy bo mam dużo czasu, a jak się mała urodziła, to nie wiedzieliśmy jak Ją nazwać. Były rózne propozycje, tylko często było tak, że co podobało mi się mji to nie koniecznie mojemu M. Ale została Milenka i w życiu nie zmieniła by sobie imienia. Moja mała jest dumna z tego imienia i caly czas mówi jestem Milka Różyczka , także perfekcyjnie trafiliśmy w dobór imienia.

reklama
Ile osób tyle opinii:)
Mnie podobają się imiona staroświeckie i te nowoczesne :)
Mój Synuś Stanisław. Zawsze mówię Staś.. I najbardziej na świecie mi się podoba:)
A teraz jakie wybrać imię? Ojjjj nie wiem... Będzie ciężko, bo na pewno mąż będzie miał głupie pomysły;p

Wanda:-) ale ty dzieckiem juz nie jestes hihi:-)

Ale byłam :-D

U nas temat nie zacznie się prędko. Mi tam dla chłopca podoba się Leon.
Mam jeszcze takie spaczenie, że chciałabym, żeby imię było na P, lub W ewentualnie na L.
Bo wszyscy mamy takie imiona - na W i P, a L od nazwiska...

Błagam - nie oceniajcie hahahaha
ja mam dziwne zboczenia, pranie też wieszam klamerkami tylko jednego koloru na danej lince i pod kolor.... hahaha

Żebyście widziały minę mojego męża kiedy leżąc wczoraj w łóżku złapałam się za brzuch i powiedziałam Gniewomir :-D nie to żeby to imię było brzydkie, bo żadne imię nie jest brzydkie. Ale mina męża była bezcenna

Ogólnie my też jeszcze nie mamy typów, są jakieś propozycję ale to chyba sie jeszcze 100 razy zmieni. :-)
Jak na dzień dzisiejszy dla dziewczynki podoba mi się imię Amelia, a dla chłopca Jakub.

Heh i wlasnie dlatego dobrze nadajesz sie do prowadzenia listy ;)

Hahaha, dzięki ;-)

tekla23 pisze:
Żebyście widziały minę mojego męża kiedy leżąc wczoraj w łóżku złapałam się za brzuch i powiedziałam Gniewomir
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Widzę oczyma wyobraźni minę mojego męża....

reklama
Do góry