Żonamojegomęża
Zaciekawiona BB
he he koleżance się urodziło dzieciątko i dopiero w drugi dzień po porodzie wymyśliła jak dać na imię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas będzie Kajetan / Kajtuś albo Antonina /Antosia
Ja też chcę JasiaMąż od razu jak dowiedzieliśmy się o ciąży uznał, że to będzie chłopak i uparł się na imię Ziemowit. Po potwierdzeniu płci i długich debatach Ziemowit poszedł w zapomnienie, długo miał być Antoś ale pewnego dnia nam przeszło. Zastanawialiśmy się nad Aleksandrem, ale ostatecznie jesteśmy zdecydowani na Jasia
To macie fajnie. Ja z moim to mam ciężko w kwestii imion. Różny gust i zupełnie nie ma punktów wspólnych.Mąż dostał za zadanie wybrać imiona. Zaproponował Nadia i Borys i nie ukrywam, ze mi się podobają