reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
Ja póki co nie mam pomysłu na imię. Ostatnio wybrałam w 3 dobie po porodzie... Zobaczymy czy tym razem znajdziemy imię przed porodem czy dalej poczekamy aż dzidziuś się przedstawi[emoji23]

Ja juz mam córkę Julię więc gdyby byla druga corcia to Liliana. Bylyby Jula i Lila. Dla chlopca nie mam kompletnie pomyslu. A najgorsze jest to ze zadne mi sie nie podoba:(

To ja mam w odwrotną stronę jeśli będzie chłopiec to Leon. A jeśli dziewczynka to będzie problem bo żadne mi się nie podoba

Mąż od razu jak dowiedzieliśmy się o ciąży uznał, że to będzie chłopak i uparł się na imię Ziemowit. Po potwierdzeniu płci i długich debatach Ziemowit poszedł w zapomnienie, długo miał być Antoś ale pewnego dnia nam przeszło. Zastanawialiśmy się nad Aleksandrem, ale ostatecznie jesteśmy zdecydowani na Jasia :)
Ja też chcę Jasia :)

Ja mam problem z imieniem dla dziewczynki. Myślałam o Lence, Gabrysi i Antosi. Mój od razu odrzucił Gabrysie. Zobaczymy, jak z resztą :). A dla chłopca to mamy wybrane od kilku lat haha Jasiu :) Chyba, że coś się zmieni w ostatniej chwili. Ignaś też fajnie brzmi :)

Mąż dostał za zadanie wybrać imiona. Zaproponował Nadia i Borys i nie ukrywam, ze mi się podobają :D

reklama
Mąż dostał za zadanie wybrać imiona. Zaproponował Nadia i Borys i nie ukrywam, ze mi się podobają :D
To macie fajnie. Ja z moim to mam ciężko w kwestii imion. Różny gust i zupełnie nie ma punktów wspólnych.
Przy synku ja wybrałam imię i on się jakoś z nim pogodził. Teraz jak córka będzie to chciał Maję, ale nasza bliska znajoma we wrześniu rodzi Maję, to wymyślił Kornelię. I chyba tym razem to ja się muszę oswoić i pogodzić z imieniem. [emoji16]
No chyba że będzie chłopiec... To już wgl się pozabijamy. [emoji38]

Do góry