reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
a ja jestem nowa i u mnie na 90 procent będzie dziewczynka:-)szkoda ze to nie pewne bo moje maleństwo bylo tak obrócone ze nie mozna bylo stwierdzić dokladnie.ale 90 procent to już dużo:-)

Ja dodaję kolejnego chłopczyka Kubusia:-) na początku gin stwierdził że będzie dziewczynka ale pózniej mały się przekręcił i wyszło szydło z worka:-)

Kurde a u mnie niby dziewczynka ale nie tak napewno bo tak lezy ze nie do konca widac, mam nadzieje ze gin sie nie pomylil, padlabym na tej porodowce:sorry2:

mnie się tylko śniła płeć naszego Dzidziola...

konkretnie to jajeczka na usg:-D

ciekawe czy proroczy sen?:-D

swoja drogą, ciekawe, czy beda wśród nas mamusie, którym nie sprawdzi się prorokowana na usg płeć:-)

ale byłyby niespodzianki

Możecie obstawić też moje :-D
Ja coś mam przeczucie, ze się nie dowiemy. Zwłaszcza, że to będzie już 33 tydzień, a podobno jak już takie duże dziecko to kiepsko zobaczyć cokolwiek.

obstawiajcie i u mnie i mag349, agniesiak jeszcze chyba tez nie wie:-D
u mnie wszyscy mówią, że chłopak
ale się okaże

mag349 nie strasz mnie, ja idę w 30 tygodniu - jak się nie pokaże,będę mega zła:dry::dry::dry:

reklama
Nie nastawiajcie się na płeć, bo to może się źle skończyć. Koleżanka mamy, która jest położną opowiadała o kobiecie, która była święcie przekonana, że będzie dziewczynka, a urodził się chłopak i nie mogła go zaakceptować. Przykre, ale tojest życie. Ja na początku się nastawiłam na dziewczynkę, a okazało się, że będzie chłopak. Jestem szczęśliwa, bo ważne,żeby dzidzia była zdrowa, a nie jakiej jest płci. I w sumie rzeczy kupuje raczej uniwersalne, tak jakby się okazało, że lekarz się pomylił ;-);-);-)

Do góry