reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

Sporo tych Natalek... Też mi się to imię podoba, ale kuzynki córeczka tak się nazywa. Utrzymujemy kontakt i tak nie zabardzo żeby miały te same imiona... A wogóle ja musze miec wybrane dwa imiona. Heh.

reklama
Cieszę się, że fajne. Nasza na razie pokazuje nam jak można się wiercić i kopać...ciekawa jestem, czy też tak będzie dokazywać, jak się urodzi...:cool2:

nasza w brzusiu cały czas łobuzowała:tak::tak::tak:
a po porodzie aniołek do dziś i oby na zawsze
pięknie jadła spała grzeczny bobas teraz też bez problemów:tak::tak:

czego i wam życzę

Nas wszyscy pytająo imię i tak każdemu muszę się tłumaczyć ,że jeszcze nie mamy.
Ale w ogóle to klops. Ostatnio rozgorzała rodzinna dyskusja w większym gronie nad imieniem naszego skarba, przy czym nas o zdanie nie pytano:sorry:
Jednej baci podoba się,to drugiej tamto, dziadkowi w ogóle co innego ehhh.
Nie będziemy zwracać na to uwagi.Niech sobie myślą co chcą. Dziecko jest jedno imion milion i chętnych do wybóru również.

My chcielibyśmy dać na imię Ignaś. Chyba jako jedno z imion podoba nam się obojgu. Tzn mi się kilka podoba, a mąż to nie , tamto nie. Ale co do naszego Ignasia, to jednej i drugiej mamusi się średnio podoba i wymyślają, mój tata też zdziwiony : ty prawdę mówisz z tym imieniem? Już mnie wkurzają wszyscy. My wychodzimy z założenia, że to nam ma się podobać. Być może jeszcze jakieś inne wymyślimy, bo czasu trochę jest, ale jakoś nie mam weny.

My chcielibyśmy dać na imię Ignaś. Chyba jako jedno z imion podoba nam się obojgu. Tzn mi się kilka podoba, a mąż to nie , tamto nie. Ale co do naszego Ignasia, to jednej i drugiej mamusi się średnio podoba i wymyślają, mój tata też zdziwiony : ty prawdę mówisz z tym imieniem? Już mnie wkurzają wszyscy. My wychodzimy z założenia, że to nam ma się podobać. Być może jeszcze jakieś inne wymyślimy, bo czasu trochę jest, ale jakoś nie mam weny.

my jak początkowo myśleliśmy o Konradzie to były podobne reakcje :tak::tak::tak:ale będzie Mateusz :tak::tak::tak: a dokładnie Mateusz Konrad:-D:-D:-D

Nie zdziwię sie jak u nas bedzie pierwszy pomysł naszej córy tj. Wiktor bo jak na razie to jedyne imię zaproponowane przez kogokolwiek:tak:Mój W powiedział ze nie bedzie się przez 3 miesiące kłócił nad imieniem więć temat na razie nie do ruszenia. Jak sam czegos w końcu nie zaproponoje to ulegnę Julce i bedzie Wiktorek;-)

reklama
Do góry