reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

Sporo tych Natalek... Też mi się to imię podoba, ale kuzynki córeczka tak się nazywa. Utrzymujemy kontakt i tak nie zabardzo żeby miały te same imiona... A wogóle ja musze miec wybrane dwa imiona. Heh.

reklama
Cieszę się, że fajne. Nasza na razie pokazuje nam jak można się wiercić i kopać...ciekawa jestem, czy też tak będzie dokazywać, jak się urodzi...:cool2:

nasza w brzusiu cały czas łobuzowała:tak::tak::tak:
a po porodzie aniołek do dziś i oby na zawsze
pięknie jadła spała grzeczny bobas teraz też bez problemów:tak::tak:

czego i wam życzę

Nas wszyscy pytająo imię i tak każdemu muszę się tłumaczyć ,że jeszcze nie mamy.
Ale w ogóle to klops. Ostatnio rozgorzała rodzinna dyskusja w większym gronie nad imieniem naszego skarba, przy czym nas o zdanie nie pytano:sorry:
Jednej baci podoba się,to drugiej tamto, dziadkowi w ogóle co innego ehhh.
Nie będziemy zwracać na to uwagi.Niech sobie myślą co chcą. Dziecko jest jedno imion milion i chętnych do wybóru również.

My chcielibyśmy dać na imię Ignaś. Chyba jako jedno z imion podoba nam się obojgu. Tzn mi się kilka podoba, a mąż to nie , tamto nie. Ale co do naszego Ignasia, to jednej i drugiej mamusi się średnio podoba i wymyślają, mój tata też zdziwiony : ty prawdę mówisz z tym imieniem? Już mnie wkurzają wszyscy. My wychodzimy z założenia, że to nam ma się podobać. Być może jeszcze jakieś inne wymyślimy, bo czasu trochę jest, ale jakoś nie mam weny.

My chcielibyśmy dać na imię Ignaś. Chyba jako jedno z imion podoba nam się obojgu. Tzn mi się kilka podoba, a mąż to nie , tamto nie. Ale co do naszego Ignasia, to jednej i drugiej mamusi się średnio podoba i wymyślają, mój tata też zdziwiony : ty prawdę mówisz z tym imieniem? Już mnie wkurzają wszyscy. My wychodzimy z założenia, że to nam ma się podobać. Być może jeszcze jakieś inne wymyślimy, bo czasu trochę jest, ale jakoś nie mam weny.

my jak początkowo myśleliśmy o Konradzie to były podobne reakcje :tak::tak::tak:ale będzie Mateusz :tak::tak::tak: a dokładnie Mateusz Konrad:-D:-D:-D

Nie zdziwię sie jak u nas bedzie pierwszy pomysł naszej córy tj. Wiktor bo jak na razie to jedyne imię zaproponowane przez kogokolwiek:tak:Mój W powiedział ze nie bedzie się przez 3 miesiące kłócił nad imieniem więć temat na razie nie do ruszenia. Jak sam czegos w końcu nie zaproponoje to ulegnę Julce i bedzie Wiktorek;-)

reklama
Do góry