reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

reklama
My tez 2.Bedzie Antoni Stanisław gdyby jednak Antos okazala sie dziewczynką to Kalina Krystyna.Mamy bardzo popularne nazwisko...niestetety wiec 2 imiona sa niezbedne.

my dajemy po 2 imiona.
W mojej rodzinie jak mam na drugie tak jak ma moja mama na pierwsze, a moj brat ma na drugie tak jak ma tata (na pierwsze).
Jasiowi chcialam dac na drugie tak jak ma moj M na pierwsze, ale on sie nie zgodzil bo mu sie jego imie nie podoba, no i wybral drugie imie dla Jasia - Piotr. Wybral je z glupim przeswiadczeniem ze jakby sie Jasiowi nie podobalo jego imie (za kilka lat) to moze sobei zazyczyc zeby ludzie sie zwracal iwlasnie tym drugim imieniem... Jego kuzyn tak mial - ma na pierwsze Jakub, na drugie Rafal ale jak mial iles lat to stwierdzi lzem u sie Jakub nie podoba i woli Rafal no i od tej pory wszyscy mowia na niego Rafal... Choc w urzedowych papierach jest wciaz Jakubem oczywiscie... Bez sensu moim zdaniem - jak jzu sie tak bardzo imie nie podoba to mozna w USC zmienic i po sprawie... :eek:

Dzisiaj mama powiedziała,że brzuch mi idzie na boki..a to przecież znak na dziewczynkę:)Słodkie też jem codziennie...Kto wie..może naprawdę będzie panienka:)

Ja jem słodkie od początku ciąży, brzuch mam rozlazły, a będzie chłopak:-p tak więc Młoda mamuśka:) nie ma się co tym sugerować ;-)

reklama
Do góry