reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

reklama
Heh niby Alex i Olek mi w niczym nieprzeszkadzaja tylko jeszcze nie wiemy z R co sie kryje miedzy nozkami dzidzi:zawstydzona/y: Ale wczoraj R powiedział ze jak będzie chłopczyk to Alan zostanie :-D No to jeszcze dla dziewczynki w razie w trzeba wybrać. Ale jakoś mam przeczucie ze chłopak będzie .;-) Oj tam, byle by zdrowe:tak:!

Ja ostatnio przeglądałam księgę imion i niektóre są naprawdę zadziwiające..na mnie duże wrażenie zrobiło np dla chłopca imię Bobol lub Ruchosław....:szok::eek:

Ja ostatnio przeglądałam księgę imion i niektóre są naprawdę zadziwiające..na mnie duże wrażenie zrobiło np dla chłopca imię Bobol lub Ruchosław....:szok::eek:
hahahahaha :-D RUCHOSŁAW :-D zajebiste imie a dla maluszka w zdrobnieniu Ruchusiu, Rucholku ; a przy krzyczeniu na niego Ruchol posprzataj pokoj hahahahaha :-D o rany :oo2:

yoohoosek; Strasznie mi sie tez Stas podoba! Moje typy meskie byly: Janek, Julek, Stas, Adam, Antek ;-) duzo ladnych tych meskich
madan; Zuzia tez jest sliczne-tak jak moja siostrzenica. Super dziewczynka.
myszka_1405; :-D:-D:-Dbiedne dziecko zycie mialoby ciezkie w szkole...

hahahahaha :-D RUCHOSŁAW :-D zajebiste imie a dla maluszka w zdrobnieniu Ruchusiu, Rucholku ; a przy krzyczeniu na niego Ruchol posprzataj pokoj hahahahaha :-D o rany :oo2:
:-D:-D:-D nie wyobrażam sobie, ale niektóre imiona rzeczywiście są z du.py :szok:

Z tym Stasiem wiem, że ładne i że może być fajnie że 'po dziadku' ale jakoś tak nie chcę 'faworyzować' jednego dziadka (dziwne, bo bardzo teścia lubię), jakieś mam takie 'ale'.

A co do Ruchosława i Mrówki to normalnie ręce opadają...... Co ludzie mają w głowie dając dziecku tak na imię??!!! Chyba siano zamiast mózgu.....

reklama
A u nas zagwozdka. Będzie córa, więc musimy w końcu jakieś imię wymyślić. Niestety nie możemy za bardzo się dogadać z ulubionym mężem.
Ja jestem na razie za Ulą. Mój mąż chce Hanie. Hania też ładne, ale strasznie dużo Hań w obu rodzinach już jest, nawet w najmłodszym pokoleniu. Musimy siąść z jakimś kalendarzem albo spisem imion i pomyśleć.

Kurcze a z Tosią, to żadnego problemu nie było, od razu wiedzieliśmy że ma być Tosia.

Do góry