reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

reklama
Heh niby Alex i Olek mi w niczym nieprzeszkadzaja tylko jeszcze nie wiemy z R co sie kryje miedzy nozkami dzidzi:zawstydzona/y: Ale wczoraj R powiedział ze jak będzie chłopczyk to Alan zostanie :-D No to jeszcze dla dziewczynki w razie w trzeba wybrać. Ale jakoś mam przeczucie ze chłopak będzie .;-) Oj tam, byle by zdrowe:tak:!

Ja ostatnio przeglądałam księgę imion i niektóre są naprawdę zadziwiające..na mnie duże wrażenie zrobiło np dla chłopca imię Bobol lub Ruchosław....:szok::eek:

Ja ostatnio przeglądałam księgę imion i niektóre są naprawdę zadziwiające..na mnie duże wrażenie zrobiło np dla chłopca imię Bobol lub Ruchosław....:szok::eek:
hahahahaha :-D RUCHOSŁAW :-D zajebiste imie a dla maluszka w zdrobnieniu Ruchusiu, Rucholku ; a przy krzyczeniu na niego Ruchol posprzataj pokoj hahahahaha :-D o rany :oo2:

yoohoosek; Strasznie mi sie tez Stas podoba! Moje typy meskie byly: Janek, Julek, Stas, Adam, Antek ;-) duzo ladnych tych meskich
madan; Zuzia tez jest sliczne-tak jak moja siostrzenica. Super dziewczynka.
myszka_1405; :-D:-D:-Dbiedne dziecko zycie mialoby ciezkie w szkole...

hahahahaha :-D RUCHOSŁAW :-D zajebiste imie a dla maluszka w zdrobnieniu Ruchusiu, Rucholku ; a przy krzyczeniu na niego Ruchol posprzataj pokoj hahahahaha :-D o rany :oo2:
:-D:-D:-D nie wyobrażam sobie, ale niektóre imiona rzeczywiście są z du.py :szok:

Z tym Stasiem wiem, że ładne i że może być fajnie że 'po dziadku' ale jakoś tak nie chcę 'faworyzować' jednego dziadka (dziwne, bo bardzo teścia lubię), jakieś mam takie 'ale'.

A co do Ruchosława i Mrówki to normalnie ręce opadają...... Co ludzie mają w głowie dając dziecku tak na imię??!!! Chyba siano zamiast mózgu.....

reklama
A u nas zagwozdka. Będzie córa, więc musimy w końcu jakieś imię wymyślić. Niestety nie możemy za bardzo się dogadać z ulubionym mężem.
Ja jestem na razie za Ulą. Mój mąż chce Hanie. Hania też ładne, ale strasznie dużo Hań w obu rodzinach już jest, nawet w najmłodszym pokoleniu. Musimy siąść z jakimś kalendarzem albo spisem imion i pomyśleć.

Kurcze a z Tosią, to żadnego problemu nie było, od razu wiedzieliśmy że ma być Tosia.

Do góry