reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

reklama
katarinna my mamy ten sam problem. Ja myślałam o Dominice, mąż o Ani. Najbardziej podobało mi się Lidka (i miałam poparcie rodzin z obu stron) ale K. stwierdził, że nie.

A ja muszę jeszcze raz przewertować listę z imionami, z naszego Dawidka zrobiła się dziewczynka ( chociaz już sama nie wiem w co wierzyć) i ja chciałam Sabinka ale mój mąż kręci nosem....:baffled:

to u nas juz wogole wielka niewiadoma, jakby byla dziewuszka to bez problemu Amelcia, ale chlopiec.... rany zadne imie mi sie nie podoba :zawstydzona/y::dry:
znaczy nawet moze byc ten Filipek, ale kurde, juz sama nie wiem, Wiki sie znowu buntuje bo chce Julka, misiek tez juz zdezorientowany.... rodzice tez wola Wiki typ.... hm.... tez macie mnustwo watpliwosci?

moja teściowa chciałaby Agatkę ale ja w zyciu nie dam tak mnie ostatni zdrzeźniła, że po złości... chociaż złosliwa nie jestem:angry:

myszka mój syn ma na imię Damian może się spodoba i Wam hmmm wszyscy koledzy mówia na niego Danio a koń ma prawie 18-lat i jest bardzo lubiany i wogóle sorki, że tak chwalę ale dzieci mam udane

Ostatnia edycja:
Oliwka a pewnie, że się chwal "dużymi dzieciakami" (tym bardziej, że się udały). To jeszcze powiedz jak ma córcia na imię, bo u nas dylemat.
A moja teściowa też ma 1000 pomysłów na minutę...

córcia ma na imię Natalia :-)

a dla ewentualnej drugiej córci, naszykowałam imiona i z tych musi mąz wybrać, bo inaczej go zjem:happy2:

Emilia
Irmina
Jzabela
Martyna
Sabina

reklama
ja też mam mega problem z imieniem dla juniorka, przy pierwszym miała być Marta jest Martin, teraz miała być Marta i pomysłu.......brak...masakra

Do góry