reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

reklama
Oliwia, ostrzegam tylko bo moja siostra miała na imię Irmina i nienawidziła tego imienia do tego stopnia, że zmieniła je jak miała 18 lat w urzędzie cywilnym na Inka, tak jak do niej wszyscy zawsze mówili.

jaka jestem wsciekła oczywiscie teściowej nie podoba sie imie Martynka i juz mąż tez zaczął kręcić nosem, bo powiedział że imie musi sie podobac tez jego mamie i musimy zmienić opcję:wściekła/y:

dokładnie, a zwłaszcza ze to już byłoby trzecie imię, które zostało oddalone... Oliwia nie bo, to ,tamto, Sabinka nie w końcu zgodził sie na Martynkę a tu teściowa teraz sie wtrąca:wściekła/y:

reklama
mi sie Martyna kojarzy z Wojciechowska, wiec pozytywnie :)

szkoda, ze Twoj maz ma takie podejscie... ze tak sie przejmuje zdaniem matki...
u mnie moj tata od razu glosno powiedzial, ze mu sie wybrane przez nas imie nie podoba. mial prawo, a nam to rybka ;) nie mam zamiaru przejmowac sie jego zdaniem... przyzwyczai sie :-D
mi np. imie zostaloi nadane wbrew opinii mojej babci (tesciowej mojej mamy:-)) i jestem za to wdzieczna rodzicom, bo je lubie ;)

Do góry