reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla marcowych maluszków

Tymon ladnie, moja kolezanka ma termin tez na marzec i bedzie wlasnie Tymon :)

No Mikolaj wg mojego kategorycznie odpada :D Powiedzial, ze jak sie drugi synek trafi to wtedy moze byc Mikolaj ;) A nawet pomiedzy dwoma imionami ciezko mi podjac decyzje. Moze jak juz 'Go' zobacze to bedzie latwiej :)

reklama
U nas poczatkowo mowilismy,ze Lenka,pozniej mezowi wpadlo imie Sandra(pasowalo by do mojego Aleksandra:) ale ostatnio stwierdzilismy,ze Lenka bo jest lzejsze,delikatniejsze i tak fajnie brzmi Lenka:)
Ja chcialam Adę,Kaję,ale maz zaraz
wymysla glupie rymowanki:) a Kaje
mial kiedys psa i odpadlo:)

Takze na.chwile obecna Lena,chyba ze nie bedzie do niej pasowalo jak sie urodzi:)

Mi się Sandra bardziej podoba :p ale to kwestia gustu :) ja mam na drugie Sandra bo mój dziadek się nie zgodził żebym miała tak na pierwsze :p

reklama
Unas bylo tak,ze maz nie.mial swojego typu a.moje.mu sie nie podobaly,ale stanelo na Lenie albo Sandrze i to sie okaze dokladnie po porodzie:)

Do góry