reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

reklama
Haha chyba zawsze jak się będzie przedstawiała to będzie słyszeć tę piosenkę;-) serio niektórych to ja nawet sto lat śpiewających nie słyszałam ale Kalinkę śpiewają zawsze :-D:-D:-Dale chyba małej to nie przeszkadza jak narazie bo zawsze zatańczy ;)

a u nas zmiana planów, Jagódka i Mikołaj. tak mnie jakoś nagle natchnęło. co prawda zawsze marzył mi się oprócz Filipa Beniamin ale że z nas to taki pączuś zapewne będzie to szkoda żeby taki papuciek beniek z niego było jak to mój D stwierdził ;)
widzę że sporo z Was się zastanawia nad Filipem, polecam, Filipy fajne chłopaki ^^

a Kalina śliczne, bardzo mi się podoba. z takich ruskich to dla chłopaka fajne Borys. już widzę, taki macho Borys jak z jakiejś mafii. super :-)

ale widzę że nie ma coś wśród nas entuzjastek jessic, dżuliet etc :blink:

cytrusik; Sliczne imiona! Mikolaja tez rozwazalismy :-) Strasznie podoba mi się powrot do tych polskich imion. Mam nadzieje ze nie będę zalowac ale wczoraj umowilam się z mezem ze ja postawie na swim jeśli to dziewczynka a on jeśli chlopiec (po akceptacji drugiej strony) wiec licze strasznie na coreczke – będzie wtedy Zosia. Oczywiście jak to chłopczyk to będę skakać pod niebiosa bo mamy babska rodzine w90%, ale intuicja podpowiada mi ze to dziewczynka. Strasznie jestem ciekawa czy mnie nie zawodzi ;-)

reklama
No my myśleliśmy troche nad imieniem a że pani dr nam powiedziała że na 70 % chłopak więc rozważamy imiona Marcel, Maksymilian, Jednak gdyby się okazało że pani dr się mylila to by była Nadia :)

dotkass super bardzo mi się podoba :)

Do góry